Mazda3 Exclusive BK Y6 2005 "LOW_AIR EMCZY" – SPRZEDAM ! WARTO !
I precyzji wykonania. Nie każdy tokarz, to dobry tokarz. 
- Od: 21 mar 2013, 18:59
- Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport '06
ten placek?
weź to w rączkę, uderz do dowolnego zakładu ślusarskiego który znajdziesz w okolicy z opcją toczenia ;–) daj w rączkę panu, powienien sztukę wycenić w przeciągu 30sek, weź opcję "z własnym materiałem/ bez", rozważ czy masz czas szukać aluminium / jakieś nierdzewki? po złomach okolicznych, jeżeli nie to niech Pan robi z własnego materiału, nie powinno być żadnej filozofii z tym.. nawet jeżeli Pan tokarz będzie słabszy niż lepszy, to na tej części +– 0.1mm nic nie zmieni, także, tak będzie najszybciej i najtaniej.
weź to w rączkę, uderz do dowolnego zakładu ślusarskiego który znajdziesz w okolicy z opcją toczenia ;–) daj w rączkę panu, powienien sztukę wycenić w przeciągu 30sek, weź opcję "z własnym materiałem/ bez", rozważ czy masz czas szukać aluminium / jakieś nierdzewki? po złomach okolicznych, jeżeli nie to niech Pan robi z własnego materiału, nie powinno być żadnej filozofii z tym.. nawet jeżeli Pan tokarz będzie słabszy niż lepszy, to na tej części +– 0.1mm nic nie zmieni, także, tak będzie najszybciej i najtaniej.
Grzesiu napisał(a):ten placek?
weź to w rączkę, uderz do dowolnego zakładu ślusarskiego ...
Grzesiu, jakbym to miał to wziął bym "w rączkę".
Chodzi o to że własnie tego nie mam, i nie wiem jak się do tego zabrać bo jedyne co mi się nasuwa na myśl to to że, muszę ściągnąć gwint. Wyciągnać sprężynę, pomierzyć wszytsko i dopiero toczyć... a wiem że, wiekszosć gwintów ma ten sam rozstaw sprężyny – stąd myśl że moze gdzies coś takiego da się kupić "od kopa" gotowego.
Grzesiu napisał(a):jaki masz gwint?
pewnie można jakoś pozbierać potrzebne info..
Weitec Hicon GT.
Paolo napisał(a):Drift Paradise reklamuje chłopa :
Toczenie, Spawanie, Frezowanie, Gwintowanie w Wieliczce num tel:
501-459-712 lub 509-689-704
Powodzenia
Dzięki napewno sie przyda
Ładnie , zobaczyłem troche Ameryki na polskich drogach , gratulacje
Fajnie , że bebechy auta nie są tak nisko zawieszone i można jeździć na takiej glebie 
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=119872
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love MyHonda
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love My
- Od: 19 mar 2011, 20:00
- Auto: 323f BA Z5->323f BA KF V6
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Dlaczego ten zajebiaszczy pakiet ATH jest taki drogi

Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Widziałem na żywo na VI TZT
. Skręcaliśmy zdjęcia do relacji, której link udostępniłeś, więc miałem okazję dokładnie się przyjrzeć
.
Jest świetna – gleba, koła i ich spasowanie z nadwoziem robią niesamowite wrażenie, zwłaszcza dla fanów marki i takiego stylu modyfikacji. Szkoda tylko, że trójki tak mocno są podatne na rdzę, zwłaszcza przy tylnych błotnikach... – to chyba zdecydowanie ich najsłabszy punkt.
Tylne ciemne lampy dograłyby moim zdaniem temat w 100%. W ruchu również prezentuje się świetnie – opuszczając Tarnów jechaliśmy przed Wami, więc miałem okazję napatrzeć się w lusterku jak się toczy.
Podsumowując cały fit – koła 18x9 + dystanse na tyle 20mm, opony 215/35 ? Jestem bardzo ciekawy, więc ewentualnie prosiłbym o poprawkę
.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jest świetna – gleba, koła i ich spasowanie z nadwoziem robią niesamowite wrażenie, zwłaszcza dla fanów marki i takiego stylu modyfikacji. Szkoda tylko, że trójki tak mocno są podatne na rdzę, zwłaszcza przy tylnych błotnikach... – to chyba zdecydowanie ich najsłabszy punkt.
Tylne ciemne lampy dograłyby moim zdaniem temat w 100%. W ruchu również prezentuje się świetnie – opuszczając Tarnów jechaliśmy przed Wami, więc miałem okazję napatrzeć się w lusterku jak się toczy.
Podsumowując cały fit – koła 18x9 + dystanse na tyle 20mm, opony 215/35 ? Jestem bardzo ciekawy, więc ewentualnie prosiłbym o poprawkę
Bartoliniusz napisał(a):Dlaczego ten zajebiaszczy pakiet ATH jest taki drogi![]()
przestań marudzi, jak ma być ładne musi kosztować

- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Bartoliniusz jak coś mam taki sam zapasowy zderzak, lezy w piwnicy moge sprzedać po taniosci 
Trzeba go tylko posklejać i przemalować pod kolor auta
(każdy lakiernik to zrobi
)
Na allegro widziałem zderzaki z ta dokładką tez tanio, jedyne co to progi musiał byś domowić
Zgadza się
Co do rdzy już jestem umówiony z lakiernikiem i 3 błotniki idą do zakonserwowania i malowania. Wiem że, zrobi mi to bdb więc już nie będzie omnomnom !
Lampą
Dzięki Byq!
Będę się starał trzymać cały czas jak najwyższy poziom
Trzeba go tylko posklejać i przemalować pod kolor auta
Na allegro widziałem zderzaki z ta dokładką tez tanio, jedyne co to progi musiał byś domowić

.:MarciN:. napisał(a):Podsumowując cały fit – koła 18x9 + dystanse na tyle 20mm, opony 215/35 ? Jestem bardzo ciekawy, więc ewentualnie prosiłbym o poprawkę.
Zgadza się
Co do rdzy już jestem umówiony z lakiernikiem i 3 błotniki idą do zakonserwowania i malowania. Wiem że, zrobi mi to bdb więc już nie będzie omnomnom !
Seraf napisał(a):Czym doświetlaliście auto?
Lampą
Chaty napisał(a):dobrze, ze są jakieś mazdy na forum które trzymają poziom, dla mnie najlepsza na forum
Dzięki Byq!
Będę się starał trzymać cały czas jak najwyższy poziom

Wiem widzialem ale lipa zakładać jeden element a drugi niewiadomo po jakim czasie ;p
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Z serii "wiedz, że coś się dzieje!" :
Kilka fotek z super szybkiej night session by Maciej Sułek:

Kręci się jeszcze filmik przez ekipę FTCLN.
Spy screen :

A tak łaskocze mnie na każdym progu:
(sorry za szitową jakość – kręcone gopro2 – niestety nie daje rady w ciemnościach jak i jego następcy, taki offtop
)
Kilka fotek z super szybkiej night session by Maciej Sułek:

Kręci się jeszcze filmik przez ekipę FTCLN.
Spy screen :

A tak łaskocze mnie na każdym progu:
(sorry za szitową jakość – kręcone gopro2 – niestety nie daje rady w ciemnościach jak i jego następcy, taki offtop
Ostatnio edytowano 12 gru 2013, 21:40 przez chudymud, łącznie edytowano 1 raz