mlody1921 napisał(a):Oj to szkoda troche zeby taka piekna fura śmigała wiekszość swojego bytu na lawecieto przecież ona jest stworzona do jazdy i od sporych obrotów
i tak własnie będzie
www.mazdaspeed.pl
mlody1921 napisał(a):Oj to szkoda troche zeby taka piekna fura śmigała wiekszość swojego bytu na lawecieto przecież ona jest stworzona do jazdy i od sporych obrotów
Szydło napisał(a):Tak skromnie się zapytam, dasz się przejechać na zlocieChociaż kawałeczek
![]()
![]()
ps. Piękna mazda
Pit napisał(a):Szydło napisał(a):Tak skromnie się zapytam, dasz się przejechać na zlocieChociaż kawałeczek
![]()
![]()
ps. Piękna mazda
Tutaj filmik z zeszłego roku, gdy jeden z naszych młodszych kolegów chciał przejechać się 300 konnym RWD, nigdy wcześniej nie mając w łapce takiej mocy, ani tylnego napędu![]()
http://www.youtube.com/user/fiv3opac#p/u/17/aYUaGPtIKic
bartezm napisał(a):mozesz mi napisac jakie sa koszta zmniany koloru auta ? i gdzie to robiles? i pytanie zasadnicze (bo wiem ze masz dobry gust jesli chodzi o mazdy): czy do mojego wnetrza w ktore juz wrzucilem sporo kasy bedzie pasowal bialy, ewentualnie jaki – moze byc PW coby OT nie robic?
iiyama napisał(a):Pit to dalej tylko kawałek blachy,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości