Mazda MX-5 '06 NC 2,5 Turbo
Nieziemski pakiet, nawet stojac wyglada na szybka 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Fiveopac napisał(a):01.31.2010:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
od tego momentu obrazki niebanglaja na 1 stronie
ps
a ja czekam na swoje prezenty dla madzi i juz powoli zaczynam tracic cierpliwosc
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Twoja "kakademona" zaczyna wygladac coraz ladniej
Radex84 napisał(a):Five cud miód i orzeszki![]()
piekne kółka, wszystko razem z pakietem bardzo ładnie współgra
no name mod na plus, z tyłu tez bez znaczkow?
Co do znaczka to sie waham ale raczje wroci na swoje miejsce, nie wstydze sie marki
tco_tm napisał(a):Do klamek możesz jeszcze dodać limitowaną ramę szyby.
Za duzo chromów, ramka z limitowanej edycji to juz bylby troche festyn.
I kilka lepszych fotek na dzien dzisiejszy

Less roof, more fun

ty sie nie zajmuj pierdołami skoro autko nie jedzie
dawaj psyt
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Five nie zakładaj znaczka tak jest lepiej 
People_Hate_Me napisał(a):Five nie zakładaj znaczka tak jest lepiej
Popieram
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
ty fife a moze znaczej od modeli z 98 one były mniejsze dostaniesz je na inowrocławskiej u twojego ulubionego mechanika 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Fiveopac napisał(a):Łyso bez znaczka, wyglada tak... hmm... powypadkowo
no i własnie o to chodzi
ja bym nie zakładał znaczka... teraz wygląda kozacko... po założeniu znaczka obecny image straci swój niepowtarzalny charakter...
ale ja bym ją jeszcze lekko na glebę posadził
get it low, get it low, get it low
jak dojdzie zderzak tył, to zajął bym się troszkę wnętrzem... plastiki dać w hydrografikę lub zastąpić real carbon i fotele out; jakieś BRIDE, czy inne kubełki (tylko bez pitolenia mi tu, że masz boczne poduszki
; w NA nie miałeś żadnej i jakoś jeździłeś te kilka lat
)
nie wspomniałem celowo o suszarce, która będzie rozwiewać Twoje znikome włosy, bo słowami klasyka "to oczywista oczywistość"
ale ja bym ją jeszcze lekko na glebę posadził

jak dojdzie zderzak tył, to zajął bym się troszkę wnętrzem... plastiki dać w hydrografikę lub zastąpić real carbon i fotele out; jakieś BRIDE, czy inne kubełki (tylko bez pitolenia mi tu, że masz boczne poduszki
nie wspomniałem celowo o suszarce, która będzie rozwiewać Twoje znikome włosy, bo słowami klasyka "to oczywista oczywistość"

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
ravestation napisał(a):fotele out; jakieś BRIDE, czy inne kubełki (tylko bez pitolenia mi tu, że masz boczne poduszki ; w NA nie miałeś żadnej i jakoś jeździłeś te kilka lat )
przecież Five się nie zmieści w żaden z produkowanych kubełków

Przeglądałem fotki i coś nie pasowało... dopiero po przejrzeniu poprzedniej strony zauważyłem co nie halo. Z tym pakietem wygląda obłędnie, zjawiskowo, pięknie... brak w ogóle słów aby opisać jak ten egzemplarz wpada w oko!
Gratki Pawle po raz kolejny za podkreślenie piękna MX-5'ki

Gratki Pawle po raz kolejny za podkreślenie piękna MX-5'ki

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Dziekuje wszystkim za mile slowa, dzis odebralem od lakiernika tylny zderzak ms, na dniach go zaloze i tym samym na zlot dokulam sie z w miare kompletnym pakietem ms
(lotka czeka na ustrzelenie
) Dzieki dla Pit'a za wytropienie tylniego zderzaka i Rulesa za ogarniecie wysylki 
Tylek przyzwyczail sie juz do jego ogrzewania, obawiam sie ze z tego jak i z poduch nie zrezygnuje
Zamiast tego bede sie raczej czail na orginalne fotele Recaro do NC
Cos takiego :

ravestation napisał(a):jak dojdzie zderzak tył, to zajął bym się troszkę wnętrzem... plastiki dać w hydrografikę lub zastąpić real carbon i fotele out; jakieś BRIDE, czy inne kubełki (tylko bez pitolenia mi tu, że masz boczne poduszki ; w NA nie miałeś żadnej i jakoś jeździłeś te kilka lat )
Tylek przyzwyczail sie juz do jego ogrzewania, obawiam sie ze z tego jak i z poduch nie zrezygnuje

Less roof, more fun