pozdrawiam
Mazda 323 BG BP '91
Kolejny rok przyniósł wreszcie skompletowanie komponentów audio. Więcej na stronie pierwszej. Na razie zdjęciami z instalacji się nie chwalę, ponieważ chcę poczekać na schludną zabudowę.
Kilka zdjęć z sesji dwóch Magdalen: Łukasza i mojej

Kilka zdjęć z sesji dwóch Magdalen: Łukasza i mojej

No super fotki
ahh to GT
Marcin juz mi światła tylne nie przeciekają
Tapicerka flock jest i fotki będą
może za tydzień

ahh to GT

Marcin juz mi światła tylne nie przeciekają
Tapicerka flock jest i fotki będą
- Od: 22 paź 2006, 23:07
- Auto: 323 GT 1.8 DOHC
Pewien czas temu wyczyściłem trochę pokrywę zaworów, jednak nie miałem czasu wcześniej się pochwalić.
TAK BYŁO:
TAK JEST:
Silnik po myciu, czyszczeniu i razem z odmłodzoną pokrywą nabrał bardziej estetycznego wyglądu – do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze siłowników maski i dobrego dolotu, ale myślę, że wszystko przyjdzie w swoim czasie.
marcus_87 bardzo możliwe że widziałeś mnie na Narutowicza w niedzielę – być może w miejscu gdzie się jedzie pod górkę (albo z górki
). Mazda stała czy jechała?
W każdym razie na pewno nie była czysta, bo niestety niemal przez cały miesiąc nie miałem chwili, żeby ją umyć, ale już się poprawiłem
.
TAK BYŁO:

TAK JEST:

Silnik po myciu, czyszczeniu i razem z odmłodzoną pokrywą nabrał bardziej estetycznego wyglądu – do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze siłowników maski i dobrego dolotu, ale myślę, że wszystko przyjdzie w swoim czasie.
marcus_87 bardzo możliwe że widziałeś mnie na Narutowicza w niedzielę – być może w miejscu gdzie się jedzie pod górkę (albo z górki
piękna Madzia.. identyczna wersja jak moja tylko że moja zza wielkiego oceanu i mam swoje ukochane zderzaki
no i niekochaną rudą
jest wszędzie, duzo pracy trzeba będzie poświęcić ażeby wygladała choć troche jak Twoja
jeszcze raz graty za pielęgnacje małej, wolałem stare Alu
jeszcze raz graty za pielęgnacje małej, wolałem stare Alu
- Od: 13 lis 2008, 01:59
Dobrze , że powiedziałeś że wolałeś stare alu, bo jak do tej pory pare osób już stwierdziło że te są fajniejsze i Marcin się wkurza bo przy tamtych się napracował, a te miały być do poniewierania na zime
Mi osobiście bardziej się podobają te, ale do tej madzi pasuje błysk tych polerowanych.
P.S. Maniuś czy te są szersze? od tych starych bo opona wydaje się bardziej naciągnięta, a w starych taka lekko baloniasta.
Mi osobiście bardziej się podobają te, ale do tej madzi pasuje błysk tych polerowanych.
P.S. Maniuś czy te są szersze? od tych starych bo opona wydaje się bardziej naciągnięta, a w starych taka lekko baloniasta.
- Od: 24 maja 2008, 15:38
bone napisał(a):jeszcze raz graty za pielęgnacje małej
bone napisał(a):wolałem stare Alu
Aluteci są na zimę, Madzia jak wiadomo jest kobietą, a więc przyda się jej odmiana
lukasz_ef napisał(a):do tej madzi pasuje błysk tych polerowanych
lukasz_ef napisał(a):Maniuś czy te są szersze? od tych starych bo opona wydaje się bardziej naciągnięta, a w starych taka lekko baloniasta.
Te są nawet węższe od Exipów bo mają 6,5". Opona wydaje się bardziej naciągnięta, ponieważ nie ma rantu ochronnego, a moje letnie mają.
piękna jest 

- Od: 1 gru 2006, 13:03
- Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF
Film spontanicznie zmontowany w ramach krótkiego odpoczynku od nauki. Zimowa jazda sprzed około miesiąca.
http://www.youtube.com/watch?v=gxnPICSjIQQ
http://www.youtube.com/watch?v=gxnPICSjIQQ
dubel, proszę o usunięcie posta
prawie jak 4x4
fajnie się prezentuje
fajnie się prezentuje
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
dobrze bujasz marcin 
www.fafrowicz.com – Fotografia Ślubna Rzeszów – Dla mazdowiczów zniżki :)
Moje zabawki MADE IN JAPAN :)
Mazda MX-3 1.8 V6, 1992, Blaze Red, 18"
Honda CBR 600 F4i Sport, 2001
Moje zabawki MADE IN JAPAN :)
Mazda MX-3 1.8 V6, 1992, Blaze Red, 18"
Honda CBR 600 F4i Sport, 2001
No no nieźle nieźle
jak u mnie śniegu było to moją to samo robiłem
tyle że nie było komu tego nakręcić
i Twoja nadal pieknie się prezentuje 

- Od: 1 gru 2006, 13:03
- Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF
.:Marcin:.
Ty masz u siebie włożone xenony?? tzn w Twojej Magdalenie
Ty masz u siebie włożone xenony?? tzn w Twojej Magdalenie
- Od: 13 kwi 2008, 14:56
- Auto: Ford Mondeo MkII Kombi 1.9 TD Ghia 2000r.
mundek84 napisał(a):Ty masz u siebie włożone xenony?? tzn w Twojej Magdalenie
Nie, nie mam xenonów, miałem żarówki których światło wpadało bardzo, bardzo delikatnie w zieloną poświatę, a kamera jak widać nagrała to i tak jak chciała