626 GE FS
Nie będzie mnie w Krakowie do września praktycznie, także spota z udziałem mojej padaki prędko nie będzie ... jutro powinny przyjść nowe gumki i jeżeli wszystko pójdzie z planem to w tym tygodniu zobaczycie jak to wygląda na aucie. Ja już teraz jestem pewny efektu. Katalizator nad którym tak się zastanawiałem w końcu sam się przepalił. W efekcie po wspawaniu rury osiągi jakie były takie są, jedynie jest 3x głośniej i ogólnie dźwięk się bardzo popsuł ... także w przyszłości trzeba będzie zainteresować się nowym katalizatorem, może przy okazji całego układu o większej średnicy – zobaczymy.
Yes, Yes, Yes
Będę Pierwszy 
Szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał
Wygląda Mega !
Na początku pomyślałem, że to VT..
Jaką oponę wybrałeś?

Szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał
Na początku pomyślałem, że to VT..
Jaką oponę wybrałeś?
- Od: 5 paź 2007, 21:14
- Auto: Mazda 323 BF GTX
Super to wygląda
autko prezentuje się jak z innej planety
kurde szkoda, a coś się stało że Cię nie będzie tak długo w Krk?

Lukas007 napisał(a):Nie będzie mnie w Krakowie do września praktycznie, także spota z udziałem mojej padaki prędko nie będzie .
Marcin1mazda napisał(a):Wygląda Mega !
buczos napisał(a):Miazga
weede napisał(a):wygląda zacnie
Bartg napisał(a):Przepięknie się komponuję ten kolor felg z białym nadwoziem Cudo
lukasz.b napisał(a):Super to wygląda autko prezentuje się jak z innej planety
Dziękuje

Od października zaczynam inny kierunek na uczelni, a w między czasie mam okazję trochę zarobić. Za coś trzeba te nowe graty kupować przecież
biedne ranty będa z taką oponą
Fakt, trzeba będzie mocno na to uważać. Z drugiej strony auto nie pojeździ za wiele tego sezonu, także jest mniejsza szansa, że gdzieś się obetrze.
Muszę przyznać, że to moje ulubione auto z działu projekty – i to nie tylko dlatego, że od zawsze mam słabość do GE w sedanie..
Mi osobiście pierwotna wersja felg ciut bardziej odpowiadała, ale teraz na pewno już nikt obojętnie koło auta nie przejdzie
Gratuluję pasji i zazdraszczam
Mi osobiście pierwotna wersja felg ciut bardziej odpowiadała, ale teraz na pewno już nikt obojętnie koło auta nie przejdzie
Gratuluję pasji i zazdraszczam
gites majonez gra 

Nabrała jadu
tylko to coś z lusterka bym zdjął... Ale to tylko moje zdanie

tylko to coś z lusterka bym zdjął... Ale to tylko moje zdanie
zmień te wkręty przy maskownicach -a po za tym pięknie 
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Neonixos666 napisał(a):gites majonez gra
oblivion napisał(a):Nabrała jadu
pawelc napisał(a):po za tym pięknie
Pajko napisał(a):Łukasz koła robią robotę , kolor fajnie pasuje
ADHD napisał(a): bardzo zacnie
Gib napisał(a):Wygląda dobrze
Dziękuje
To coś na lusterku zostanie zmienione – z czarnego na pomarańczowe, także będzie mniej widoczne
Pomalowane dekielki do alu ...