onyx napisał(a):Idziesz na łatwizne
Jak zawsze
onyx napisał(a):Uruchom wyobraźnie.
Nie ma takiego koloru

www.mazdaspeed.pl
malutka napisał(a):Pierwszy post uaktualniony o fotorelację z wymiany wydechu i poprawek blacharskich
Madzia dostała nowy wydech z kwasówki, kolor space gray z palety BMW, dokładki na przód i progi (te jeszcze nie założone), nowe felgi Kosei 16", stalowe nakładki na progi.
W przyszłym roku wymieniamy hamulce (zaciski z 6 już czekają) i być może uda się przeskoczyć do wyższej klasy na 1/4 ale o tym w odpowiednim czasie
Siw-y napisał(a):Teraz jak tak patrzę na te fotki z początku to faktycznie ten srebrny brzydki jest Zostało Wam jeszcze trochę tego lakieru
onyx napisał(a):na dniach dojdzie jeszcze kompletne zabezpieczenie podwoziai brakujące dokładki progów z pakietu LSi
edit: dziś wyregulowałem ograniczniki szyb, drzwi się zamykają elegancko
DamianMX6 napisał(a):onyx napisał(a):na dniach dojdzie jeszcze kompletne zabezpieczenie podwoziai brakujące dokładki progów z pakietu LSi
edit: dziś wyregulowałem ograniczniki szyb, drzwi się zamykają elegancko
A masz jakiś sposób aby szyba nie telepała się wewnątrz drzwi jak jest opuszczona?
onyx napisał(a):Idealnie pasują sprężyny gazowe przewidziane do Citroena C5 do przedniej maski (180N). Dzięki temu, że są "słabsze", można śmiało wymienić oba siłowniki.
Bez problemu są dostepne np. w IC,. producent FA Krosno, nr ref. KR23817
krzychsolt napisał(a):Jedyne co mi nie leży to felgi, ale o gustach nie będziemy rozmawiać.
To był prezent, więc kwota pozostanie tajemnicąkrzychsolt napisał(a):Ile malowanie wyszło??
malutka napisał(a):PS. "i być może uda się przeskoczyć do wyższej klasy na 1/4 ale o tym w odpowiednim czasie"
Będzie trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać do wiosny, wcześniej raczej małe szanse na realizacje planówkrzychsolt napisał(a):to mnie bardzo zaciekawiło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości