Eunos 30X EC KL-DE Turbo '93 ----> FET in progress
Ostatni zakup w tym miesiącu (okazyjny) wypychacz dziur w zderzaku,a do końca miesiąca zostaje chleb i woda
Jak pogoda potrafi to malowanie chlapaczy tył i progów plastikowych z pakietu V6
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Jako że robi sie cieplej zrobiłem troche miejsca holset-owi
, zbiornik na płyn spryskiwacza 5L wyleciał wleciał 1L (4kilo mniej
) zbiorniczek wyrównawczy zajął miejsce spryskiwacza, wyleciał w pizdziec zbiorniczek podciśnieniowy który napsuł mi nerwy, korek ciśnieniowy w głowicy 
Projekt nie umarł
próg wspawany walczymy z małymi ogniskami rudej... potem konserwacja podwozia, nadkoli i profili zamkniętych po zrobieniu blach lecimy z moca
I nie mogłem nie przygarnąć tej biednej kierownicy momo, nigdzie nie spękana troche przetarta więc po tym sezonie pójdzie do obszycia ale cena była atrakcyjna całe 40 zł
I nie mogłem nie przygarnąć tej biednej kierownicy momo, nigdzie nie spękana troche przetarta więc po tym sezonie pójdzie do obszycia ale cena była atrakcyjna całe 40 zł
gdzie to można kupić ? Też chcę 
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
Hehe głowa w nadkole biaks na niego szczotka druciana i papier ścierny i powiem ci ze druciki ładują po policzkach niczym igły
patrzysz w lustro koło 24 i aż sie przestraszyłem 
Ale prace postepują, nadkola tył, pas tył, nadkola przód i podłoga wszystko do zakonserwowania z zew. i wew. profile
jest plan malowania całego auta.
Ale prace postepują, nadkola tył, pas tył, nadkola przód i podłoga wszystko do zakonserwowania z zew. i wew. profile
załóż taką osłone włóż głowe w nadkole włóż biaksa i wyszlifuj
włóż pistolet i pomaluj
to nie jest takie proste, ale jak widzisz sie takiego brodnego to wiesz jak człowiek jest happy '' no dzis to narobiłem kawał roboty
''
Dziś przyszła paczuszka ze spreżynami firma Pi -40 cena ich w UK coś jak eibach pro kit już na pierwszy rzut oka będzie twardo 
I paczuszka od Pita springen do WG
wielkie dzięki i piwko może w rykach wypijemy nie jedno:)
Foty konserwacji nadkoli i partsów wieczorkiem
I paczuszka od Pita springen do WG

Foty konserwacji nadkoli i partsów wieczorkiem