Zastanawiałem się ostatnio z kilkoma właścicielami mazd z Wro co się stało, że grupa wrocławska generalnie zanikła ... i jak czytam tą naszą rozmowę to mam odpowiedź.
Takie zachowania zrażają ludzi, dział projekty hmmm.... od właściciela zależy czy będzie miał w bagiecie silnik od land rovera lub zestaw głośników estradowych, które musi zasilać z gniazdka bo mu aku nie wydoli... jedni to pochwala inni powiedzą że coś by zmienili... niech się coś dzieje.
UWAŻAM że moderatorzy powinni wykazać się trochę większą elastycznością i słuchaniem forumowiczów (bo bez nich chyba klub straci na popularności).
Na koniec jeszcze mała dygresja do kilku kolegów z forum biorących udział w tej rozmowie ... rzuciłem temat do rozmowy wśród kilkunastu osób które zajmują się jak to określacie "nietuningowanymi" autami we Wrocławiu których wartość przekracza 2 jak nie 3 krotność ceny seryjnego nowego auta, mniejsza o to, więc poprosiłem aby stwierdzili czy moja franca to tuning czy nie bo sam nie wiem czym jeżdżę
i jeszcze pytanie czy to auto jest tuningiem dla was czy nie:
http://www.tuningforum.pl/viewtopic.php?f=91&t=112426 ?
Dla podpowiedzi dodam że kolega zgarnął już kila szklanek na pokazach aut TUNINGOWYCH