MX-5 NA BP Turbo
Ej, steru nie zdjąłeś, z bagażnika koła nie wyjąłeś... Wiesz waść, jak to wszystko będzie wyglądać? 
auto było już w czasie szlifowania całkowicie zabezpieczone:
dziś w czasie robienia moich fot, było ponownie zabezpieczane
w tym zakładzie jest naprawdę czysto 
dziś w czasie robienia moich fot, było ponownie zabezpieczane

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Nie boisz się jechać w trasę tak szybko po malowaniu? Nie wiem co to za lakier, ale z tymi co miałem styczność to zwykle po kilku dniach były jeszcze "miękkie". Syf, piasek, kamyczki mogą zrobić trochę szkód
Chociaż tu już nie będzie akrylu, tylko klar na wierzchu ale mimo wszystko, ja bym chyba odczekał z jazdą.
zapytam go w środę... choć w komorze to taki lakier chyba jest odpowiednio wygrzewany ? ja z lakierni do domu mam 1 kilometr osiedlową drogą... prosto z lakierni jedzie do ogrzewanego garażu i tam będzie stało 

aby po wyjezdzie z komory utwardzic powloke sa do tego specjalne lampy u lakiernika
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
widzisz szkodniś, człowiek się uczy całe życie 

Najwyżej owiniemy ryjek stretchem 
spy photo z prac składania (próg będzie czarny jak w serii, czyli dojdzie jeszcze 2ga warstwa koloru), odbiór jutro po 14:
wygląda jakby stała wysoko bo od dołu jest jeszcze na "bolcach"
wygląda jakby stała wysoko bo od dołu jest jeszcze na "bolcach"

ravestation napisał(a):wygląda jakby stała wysoko bo od dołu jest jeszcze na "bolcach"
właśnie miałem pisać że koza
od dołu jeszcze podnośnik go trzyma, bo wszystkie śrubki są dokręcane, wszystko trzeba spasować
jak dojdzie dokładka, to tez optycznie auto zejdzie niżej
jak dojdzie dokładka, to tez optycznie auto zejdzie niżej

Albo jestem ślepy, albo coś ten próg ci się źle schodzi na wysokości przedniej krawędzi drzwi a przedniego błotnika, chyba że tak foto wyszło
Ale mazda zasłużyła na taka renowację, i fajnie że są ludzie którzy mogą sobie na to pozwolić. Pozdro i szerokości, projekt jest taki
Ale mazda zasłużyła na taka renowację, i fajnie że są ludzie którzy mogą sobie na to pozwolić. Pozdro i szerokości, projekt jest taki

Widzę Pawle drogi, że używasz najmodniejszego w tym sezonie urządzenia do podtrzymywania maski. Niech zgadnę, to Apex'i WoodRod JDM rare stuff! Mam taki sam!
(...)
Must be: amber sidemarks
Nigdy mi te białe nie podchodziły, ale pasowały
Teraz wcale! 
(...)
Must be: amber sidemarks
Pit napisał(a):Widzę Pawle drogi, że używasz najmodniejszego w tym sezonie urządzenia do podtrzymywania maski. Niech zgadnę, to Apex'i WoodRod JDM rare stuff! Mam taki sam!
yeah!
Pit napisał(a):Must be: amber sidemarksNigdy mi te białe nie podchodziły, ale pasowały
Teraz wcale!
też na to zwróciłem uwagę
luki_92_92 napisał(a):Albo jestem ślepy, albo coś ten próg ci się źle schodzi na wysokości przedniej krawędzi drzwi a przedniego błotnika, chyba że tak foto wyszło
chyba foto... generalnie cały czas w niej coś dokręcają i pasują... jak będzie krzywo, to będą musieli wyprostować

To to ravinekstationek
Jutro 0,8? 
ravestation napisał(a):<diabełek>
Yeeeee!

mowilem osobiscie napisze i tutaj 0,8 mieczak
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–