626 GE FS
pomarańcze dla mnie mega kozacko wyglądają,co do zielonych to też superowo ale takie ma już Pajko i to już nie to samo będzie 
Kolor jak najbardziej ok ale nie do tych felg. Na Twoim miejscu polecałbym w szeroki, polerowany rant + rotor w jaskrawopomarańczowy kolor.
Pytam bo to GE jako jedno z niewielu ma sporo nazmieniane pod maską i sporo więcej mocy od serii. Ale podobnie jak u Adasia sporo extrasów wjechało więc i czas słabszy wyszedł, albo taki pomiar.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib ... jest podłubane, ale to auto waży obecnie zapewne ponad 1300kg + 110kg kierowca, a przez to przy tej mocy i momencie nie ma prawa być szybkie – dla mnie przynajmniej nieźle wygląda i nieźle gra. Do upalania i do ćwiartki mam inne sprzęty w garażu.
buczos ... dzięki za opinię
Nie zamieszczam ogłoszenia w dziale sprzedam, ani tym bardziej na allegro, ale chciałbym Wam ogłosić, że jestem skłonny moja mazdę sprzedać. Oczywiście tylko osobie z klubu. Nie potrzebuje aż 3 aut w garażu, a wiem, że przez większość roku mazda będzie stała pod dachem i się marnowała. Jest mi ciężko rozstawać się z autem które jest w mojej rodzinie od 11 lat, a od 4 jest obiektem moich tuningowych zabiegów, ale czas zacząć zbierać kasę na coś młodszego i zapewne sporo mocniejszego ze znacznie większym potencjałem.
Równie ciężko dywagować na temat ceny ... wiem, że nie zwróci mi się nawet połowa tego co włożyłem. Jednak jak przystało na ogłoszenie, trzeba jakąś cenę wystawić. Zważywszy na to, że mam gdzie to auto trzymać i nie spieszy mi się ze sprzedażą nie będzie to okazyjne 10 czy 12 kzł ...
Jeżeli jednak ktoś będzie skłonny wyłożyć za to auto kwotę w wysokości 25 000zł jestem skłonny za te pieniądze sprzedać auto w takim stanie jak stoi, czyli – z całą instalacją audio, felgami, hamulcami, zawiechą itd itp ... dużo ? ... chociażby z racji tego, że sama wspomniana wyżej instalacja CA jest warta (bez robocizny, zabudowy itp) ok. 12 000zł, myślę, że nie jest to dużo. Na pewno na takie auto trzeba amatora, kogoś kto doceni nakład pracy i zechce dalej realizować projekt.
Tak więc, jeżeli ktoś jest poważnie zainteresowany, niech da mi znać na PW.
buczos ... dzięki za opinię
Nie zamieszczam ogłoszenia w dziale sprzedam, ani tym bardziej na allegro, ale chciałbym Wam ogłosić, że jestem skłonny moja mazdę sprzedać. Oczywiście tylko osobie z klubu. Nie potrzebuje aż 3 aut w garażu, a wiem, że przez większość roku mazda będzie stała pod dachem i się marnowała. Jest mi ciężko rozstawać się z autem które jest w mojej rodzinie od 11 lat, a od 4 jest obiektem moich tuningowych zabiegów, ale czas zacząć zbierać kasę na coś młodszego i zapewne sporo mocniejszego ze znacznie większym potencjałem.
Równie ciężko dywagować na temat ceny ... wiem, że nie zwróci mi się nawet połowa tego co włożyłem. Jednak jak przystało na ogłoszenie, trzeba jakąś cenę wystawić. Zważywszy na to, że mam gdzie to auto trzymać i nie spieszy mi się ze sprzedażą nie będzie to okazyjne 10 czy 12 kzł ...
Jeżeli jednak ktoś będzie skłonny wyłożyć za to auto kwotę w wysokości 25 000zł jestem skłonny za te pieniądze sprzedać auto w takim stanie jak stoi, czyli – z całą instalacją audio, felgami, hamulcami, zawiechą itd itp ... dużo ? ... chociażby z racji tego, że sama wspomniana wyżej instalacja CA jest warta (bez robocizny, zabudowy itp) ok. 12 000zł, myślę, że nie jest to dużo. Na pewno na takie auto trzeba amatora, kogoś kto doceni nakład pracy i zechce dalej realizować projekt.
Tak więc, jeżeli ktoś jest poważnie zainteresowany, niech da mi znać na PW.
lukas007 powiem Ci że auto naprawde robi robotę. no i dzwięk w środku powala
gratulacje takiego podejscia do auta 
superowy samochód zawsze mi się podobał jak oglądałem twoje foty na ms,a teraz miałem przyjemność oglądnąć go na żywo i usłyszeć twój sprzęt grający no i ta zabudowa bagażnika powala, odrazu widać ile w samochód jest włożone serca i jakie jest zadbane.
PS.Dlaczego zamieniłeś BCA CDA na stożek?
PS.Dlaczego zamieniłeś BCA CDA na stożek?
Powiem Ci Lukas że 25k to jest cena mocno zaporowa, rzadko kiedy zdarza się żeby się tuningi odzyskały. Od czasu kiedy auto wyjechało od blacharza to już wiedziałem że nie będzie nigdy na sprzedaż bo takich "zwykłych" samochodów za taką kasę się nie sprzedaje/kupuje. Realia są takie ze GE nawet z KL można wyrwać za 5 tys dowolne. Co więcej, nawet za rzekomo okazyjne 10-12 kupuje się GE6KL mint, a nie GEFP, choćby tak wymuskaną jak Twoja.
dlatego lukas napisal ze mu suie nie spieszy.jak ktos vbedzie chcial 626 i podobne rarytasy zqmierza wlozyc co lukas ma zamontowane, przeliczy sobie koszta jakie bedzie musial poniesc to na pewnoi sie skusi na taka propozycje.
Jak mi ten samochód podnosi adrenalinę. Wy też się trzęsiecie jak wychodzicie z auta? Bo mnie drżą ręce i cały jakiś roztrzęsiony.
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
superowy samochód zawsze mi się podobał jak oglądałem twoje foty na ms,a teraz miałem przyjemność oglądnąć go na żywo i usłyszeć twój sprzęt grający no i ta zabudowa bagażnika powala, odrazu widać ile w samochód jest włożone serca i jakie jest zadbane.
Dziękuje za miłe słowa i ciesze się, że auto się podobało
Powiem Ci Lukas że 25k to jest cena mocno zaporowa, rzadko kiedy zdarza się żeby się tuningi odzyskały
Uważasz, że 25 000zł to kwota którą odzyskam to co włożyłem w tuning
Jeżeli tak, to niestety się mylisz. Napisałem wcześniej ile jest warte samo CA, a to przecież nie wszystko co w tym aucie jest zmienione, są też hamulce, kompletne zawieszenie, koła od EVO z niezłymi oponami, a wreszcie nowy lakier i multum innych modyfikacji których nie chce wymieniać, bo zainteresowani znajdą je na pierwszej stronie ... w internecie można sprawdzić co ile kosztuje i jak napisał piwo, porównać, czy rzeczywiście owe 25 000zł to cena zaporowa.
Poza tym mogę to auto sprzedać także bez instalacji audio – oczywiście cena będzie odpowiednio niższa.
Spoko, ja tylko uważam że wg mnie nie ma takiej osoby, która zapłaci tyle za gotowca. Co innego rozłożyć sobie wydatki na raty i cieszyć się każdą zamontowaną pierdułką, po zsumowaniu wychodzą rzeczywiście chore pieniądze, dlatego rzadko kiedy się takie auta sprzedaje.
A osobiście gdybym taką kasę wykładał na auto kupiłbym MSP od Karola.
Pozdrawiam i żałuję że nie zobaczyłem na żywo jej znowu jak już jest gotowa.
PS. 110kg nieźle ale u mnie lepiej
A osobiście gdybym taką kasę wykładał na auto kupiłbym MSP od Karola.
Pozdrawiam i żałuję że nie zobaczyłem na żywo jej znowu jak już jest gotowa.
PS. 110kg nieźle ale u mnie lepiej
Gib ... Dałem do wiadomości co trzeba i tyle w temacie. Proszę w tym wątku kontynuować jedynie tematy związanie bezpośrednio z modyfikacjami auta.
PS. Ostatnio jak Cie widziałem to nie wyglądałeś na over 110kg
PS. Ostatnio jak Cie widziałem to nie wyglądałeś na over 110kg

Jak widać masa robi różnicę, a w swoim aucie czuje każdy dodatkowy kilogram. W normalnej jeździe daje sobie radę zadziwiająco dobrze i mi wystarcza. Przynajmniej po przesiadce z E34 nie muszę się martwić, czy starczy mi kasy na wache 
Nie wiem czy się chwaliłem, ale objechałem ostatnio auto zwane Kia Ceed 2.0 CRDI ... poległ jedną długość – i tak, uprzedzam pytanie, wiedział o tym, że się ścigamy (bo jak zdarza mi się czasem w przebłysku mądrości ganiać z 350Z których jest kilka na mieście, to gdyby nie warkot mojej Simoty, to ich kierowcy nie wiedzieli by, że to białe coś daleko w lusterku, usilnie próbuje nadążyć).

Nie wiem czy się chwaliłem, ale objechałem ostatnio auto zwane Kia Ceed 2.0 CRDI ... poległ jedną długość – i tak, uprzedzam pytanie, wiedział o tym, że się ścigamy (bo jak zdarza mi się czasem w przebłysku mądrości ganiać z 350Z których jest kilka na mieście, to gdyby nie warkot mojej Simoty, to ich kierowcy nie wiedzieli by, że to białe coś daleko w lusterku, usilnie próbuje nadążyć).
Ja kocham to auto i dał bym nawet to 25 tysi które chce Lukas007, jak patrze na każdą nową fote to po po prostu super mega wypas i tyle 
[img]http://graphic.org.pl/images/jdv1284058723b.gif[/img]
- Od: 17 paź 2009, 16:06
- Auto: Ford Focus mk2 kombi 1.8 TDCi 2005r.