Jacol napisał(a):Morder napisał(a):Tani i ładny
Tanie to raczej nie były![]()
To popatrz na ceny wskaźników dobrych firm
Mam jednak nadzieje, że będą dobrze i długo Ci służyć. Jeśli tak będzie to będe kolejną osobą, która je zakupi
www.mazdaspeed.pl
Jacol napisał(a):Morder napisał(a):Tani i ładny
Tanie to raczej nie były![]()
Morder napisał(a):To popatrz na ceny wskaźników dobrych firm
Morder napisał(a):shit
Morder napisał(a):niestety wygrzebałem prawie same negatywne opinie w sieci
Jacol napisał(a):To samo mówia o Jamexach i innych tego typu produktach, jakos wiele osób ma i są zadowoleni... najwięcej do powiedzenia mają ci którzy nie mieli nawet styczności z daną rzeczą... takie jest moje zdanie.
Morder napisał(a):Trochę zeszliśmy z tematu tego wątku... jeśli będziesz zadowolony to tylko to się liczy.
mX-MEN napisał(a):Jacol, te wskaźniki to żeczywiście kupa szita.Moje wyglądaja ładnie twoje jeszcze lepiej, ale co z tego jak dzisiaj ten od ciśnienia zaczynał pokazywać mi temperaturę a ten od temp poziom paliwa
mX-MEN napisał(a):Jak źle jak dobrze Przecierz w Koninie wszystko było jeszcze ok Wczoraj im się tak popi...., pewnie jak zobaczyły tego ładnego z daszkiem u Krzyśka
polnik@studio napisał(a):hoho wysoko będzie
Fiveopac napisał(a):Ożesz w morde przejefajne, kiedy bedzie na gotowo?
Jacol napisał(a):Wrzucam na szybko fotki z przymiarki moich nowych felg usmiech 18"
Luki1010 napisał(a):No ale zobaczymy efekt końcowy, pierwsza Mx3 w Polsce na kolach 18''
Five w mx3 miał 17'' allesio f1
KyRy napisał(a):niech Ci sie dobrze turlają
mX-MEN napisał(a):Profil troche niski na tych fotach
mX-MEN napisał(a):Jacol Fele kozak
mX-MEN napisał(a):Respect za odwagę i baty za wyłamanie się. 17" to już taki standart się nam zrobił
mX-MEN napisał(a):Powiedziałeś wielkie "A" i niestety do tych kółek będziesz musiał dołożyć prawie cały alfabet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości