Heh mogę się wypowiedzieć w temacie komfortu ale zdjęć jeszcze nie pokażę bo muszę umyć autko

Autko jest twarde, to się czuje szczególnie na dziurach w jezdni, poza nimi jest bardzo dobrze, nigdzie jeszcze nie obtarłem, blisko pracy mam taki próg zwalniający w który dzisiaj rano wjechałem bez zbytniego zwalniania bo zapomniałem się na chwilę heh, przejechałem go z prędkością +– 30km/h i nic się nie stało, nic nie zahaczyłem i nawet mnie nie podbiło, wczoraj miałem przyjemność dłużej pojeździć, przejechałem ok 200km, większość w trasie i muszę przyznać, że dobrze trzyma się drogi, różnica jest dość spora (jak dla mnie, oczywiście nie mam do czego porównać bo na innych nie jeździłem), jeździłem po piętrowym parkingu i też poszło bez problemu, na prawdę nigdzie nie muszę uważać. Także koła nie obcierają nawet przy pełnym skręcie. Podsumowując jestem bardzo zadowolony, jak zrobię zdjęcia to wrzucę i zobaczycie jak nisko siedzi, nie jest obniżony drastycznie ale też nie jest delikatnie. Uważam te sprężyny za dobry kompromis pomiędzy komfortem, prowadzeniem i ceną.