MX-5 NA BP Turbo
mazdaspeed w NA nie podoba mi się... zapodam dokładkę na przód i na tył... zobaczę jak z lotką na bagażnik bo mam kilka koncepcji 

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Pięknie, mój sympatyczny kolego 
reszta gratów, gdzieś tam w hameryce utknęła i czekam i czekam... so stay tuned 

Coś w Tym guście?

a co do lotki to ja bym się troszkę bał ten samochód jej nie potrzebuje

a co do lotki to ja bym się troszkę bał ten samochód jej nie potrzebuje
tak taka dokładka... co do lotki to ja mówię o lotce, zmienionej klapie z węgla z uwydatnioną tylną częścią a nie o skrzydle F&F

no to w Takim razie masz moje Pełne błogosławieństwo będzie
a co do lotki to coś jak to?
-1.jpg)

a co do lotki to coś jak to?
-1.jpg)
Epickość! auto w dobrych rękach
oj bedzie wymiatalo z nowym lakierem i na work'ach. Widze, ze ranty juz ladnie zaklepane
bialy kolor jest juz passe, blue mariner zawsze bedzie przyciagal wzrok i idealnei pasuje do stylu JDM. To co? ladujemy bara? 
Less roof, more fun

"czekając na... lepszą pogodę"

w takim razie będzie EEEEEPICKO jak zaóważył Pan z Czerwonej Mydelniczki 
Fiveopac napisał(a):To co? ladujemy bara?
Baaarrrraaaaa!!

Widzę że coraz więcej mazd przechodzi odświeżenie bądź odbudowę na nowy sezon. 
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
To nie jest spowodowane nowym sezonem tylko ruda sie gnieździ menda
Bardzo [tiiit] autko, fajnie że przedni zderzak zniknie nie podobał mi sie
szkoda że kolor zostaje no ale są gusta i guściki 
Bardzo [tiiit] autko, fajnie że przedni zderzak zniknie nie podobał mi sie
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
mlody1921 napisał(a):To nie jest spowodowane nowym sezonem
a mi się wydawało, że jest

mlody1921 napisał(a):tylko ruda sie gnieździ menda![]()
gdyby nie ściągnęli laminowanych progów, pewnie nigdy bym się nie dowiedział... choć nie oszukujmy się nie ma cudów, to był 21 letni lakier...

renowacja powinna troszkę wytrzymać zważywszy, że auto robi jakieś 2000 km w sezonie i tylko po suchym (choć deszczu nie zawsze da się uniknąć)...

Właśnie wczoraj to zauważyłem i jak podjadę do lakiernika jutro, to powtórzę to po raz "enty", że nie ma być znaczka... u mnie jest znaczek eunosa. Zderzaki są z Eunos Roadster'a.

dziś odwiedziłem lakiernika w celu ustalenia ostatecznej ceny za renowację + ustalenie terminu odbioru auta.
Auto będzie gotowe na środę, a odbieram je w czwartek.
Jak widać na fotkach w celu ochrony nadkola, jego wew część również została pokryta dość grubym barankiem. Reszta jak w serii, czyli czarne progi w baranku, baranek również do linii załamania po bokach.
]
Auto będzie gotowe na środę, a odbieram je w czwartek.
Jak widać na fotkach w celu ochrony nadkola, jego wew część również została pokryta dość grubym barankiem. Reszta jak w serii, czyli czarne progi w baranku, baranek również do linii załamania po bokach.
]

no to widzę że będzie lepiej niż jak wyjechała z Fabryki
gratki czekam na spotkanie w koninie 
People_Hate_Me napisał(a):no to widzę że będzie lepiej niż jak wyjechała z Fabryki
seryjnie to był chyba akryl, tutaj będzie wielowarstwowy + klar na górę
ravo napisał(a):super coraz bardziej lubię ten egzemplarz
dzięki
za jakieś 2-3 tyg auto i tak wróci do lakiernika na montaż dokładek, których niestety do czasu zlotu nie będzie (podobnie jak roll bar'u), niestety nie ogarnę wszystkiego czasowo...
z auta wyleciał też cooling plate, bo przy ściąganiu ułamał się... będzie nowy węglowy... też po zlocie