Zgłoś swoje auto do tego działu!
Koniecznie ogarnij pierwszą stronę lepszymi opisami, zdjęciami itd – jak to zrobić masz przykład w innych tematach w Projektach
Samo auto na pewno ciekawe, ale podstawą jest wygląd tematu, jeśli auto ma wylądować w Projektach to musi się temat wyróżniać jakościowo 
No i jak tam jest jakaś decyzja odnośnie mojego tematu? 
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Kolego Setritus szanowna komisja doszła do wspólnej decyzji, że musisz najpierw mocno popracować nad pierwszą stroną tematu, abyśmy mogli dalej dokonać oceny. Co prawda bliżej nam do odrzucenia kandydatury niż do jej zatwierdzenia, ale pierwsza strona często gęsto może jednak przeważyć o tym iż nasze głosy się zmienią. Zatem do boju!
Chyba mi sie nie chce... 
Xedos 6 KF 99r
W moim temacie wywiązała się dyskusja na temat przyjęć do tego działu, i jeżeli moje auto zrobione dosłownie od podstaw, w którym wymienione było już wszystko, nie kwalifikuje się do przyjęcia oznacza to że dział ten kieruje sie swoimi własnymi, niezrozumiałymi dla zwykłych ludzi zasadami 
Xedos 6 KF 99r
na dniach wezmę się za poprawę opisu i zdjęć mojej madzi i się zgłoszę 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Już po raz drugi wnioskuje o przeniesienie mojej madziury do działu projekty, sądze że jest to dość nie codzienny projekt gdyż:
Przeglądając setki stron nietrafiłem (raz jednak było to zdjecie z photoshop'u) na Mx Targa
A projekt coraz bliżej końcowemu etapowi realizacji
viewtopic.php?f=312&t=175044
Przeglądając setki stron nietrafiłem (raz jednak było to zdjecie z photoshop'u) na Mx Targa
A projekt coraz bliżej końcowemu etapowi realizacji
viewtopic.php?f=312&t=175044
Na pewno pierwszy warunek to pierwsza strona tematu ogarnięta – teraz masz mnóstwo zdjęć z fotosika jedno obok drugiego bez opisu
Ładnie opisane zdjęcia na serwerze MS to podstawa, do tego opis kolejnych etapów jakoś udokumentowany tekstem i zdjęciami
Wtedy pochylismy się nad tym, czy temat nadaje się do Projektów 
Widze że musze zatrudnić fotografa na etat
Kolego nie zniechęcaj się od razu
Projekty to elitarny dział, żeby się tu dostać wymaga to trochę poświecenia
Jeżeli odpuścisz i stwierdzisz że Ci się nie chce, to My też stwierdzimy że nie chcemy mieć takiego projektu. Zobacz sobie jak wyglądają inne pierwsze strony w projektach. Jak powrzucasz zdjęcia na serwer klubowy to będą odpowiedniej wielkości. Do tego jakiś sensowny opis, ład i chronologia, a na pewno coś z tego wyjdzie. Zawsze możesz poprosić kogoś o pomoc 
Powodzenia
Powodzenia

To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
To ja zgłaszam moją pierwszą 323 BG z którą kolegujemy się od 13 lat 
Były puchary za glebe 100lat temu, była operacja tuning na tvn turbo, było 5 lat stania w zapomnieniu, teraz atakuje w nowym lakierze, poskładana od zera z KL'em po machą i na dobrą sprawę ingerencją w każdy układ tego auta.
viewtopic.php?f=312&t=13470&p=174587#p174587
Były puchary za glebe 100lat temu, była operacja tuning na tvn turbo, było 5 lat stania w zapomnieniu, teraz atakuje w nowym lakierze, poskładana od zera z KL'em po machą i na dobrą sprawę ingerencją w każdy układ tego auta.
viewtopic.php?f=312&t=13470&p=174587#p174587
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Chcesz i masz.
RX-7 FD3S Innocent Blue:
Witam chcialbym pokazac i opisac od podstaw budowe mojego xedosa tzn odbudowe prosilbym o zgode