626 GE FS
Dzięki za opinie odnośnie zdjęć 
Co do JDM'owych części które wymienił sq2jul, to miałem już umówiony ich import z Pawłem, ale niestety kontakt się urwał i póki co takich smaczków mieć nie będę ... no, chyba, ze trafią się same lampy, bądź halogeny (bo grill to rzadki towar) gdzieś na rynku US.
Póki co szukam koncepcji na pomalowanie moich mocno przetartych na rantach felg z EVO IX na następny sezon ...
Tak jest obecnie ...

... a tak miało by to wyglądać
1.
2.
Natomiast jeżeli chodzi o kolektor to faktycznie byl on dla mnie dużą okazją, ale na razie zrezygnowałem z jego montażu. Klima i tak na zimę mi się nie przyda a samo jej podłączenie nie jest takie proste jak mi się na początku wydawało. Poza tym po zlocie auto trafia do garażu, gdzie przetrwa cały okres zimowy.
Co do JDM'owych części które wymienił sq2jul, to miałem już umówiony ich import z Pawłem, ale niestety kontakt się urwał i póki co takich smaczków mieć nie będę ... no, chyba, ze trafią się same lampy, bądź halogeny (bo grill to rzadki towar) gdzieś na rynku US.
Póki co szukam koncepcji na pomalowanie moich mocno przetartych na rantach felg z EVO IX na następny sezon ...
Tak jest obecnie ...

... a tak miało by to wyglądać
1.

2.

Natomiast jeżeli chodzi o kolektor to faktycznie byl on dla mnie dużą okazją, ale na razie zrezygnowałem z jego montażu. Klima i tak na zimę mi się nie przyda a samo jej podłączenie nie jest takie proste jak mi się na początku wydawało. Poza tym po zlocie auto trafia do garażu, gdzie przetrwa cały okres zimowy.
na pomarańczach lepiej
jeszcze na zielonych pokaż i będzie jeszcze lepiej 
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Zielone felgi odpadają, bo będzie, że się pomawiam 
Ja osobiście także optuje za pomarańczowymi, ale nie jestem jeszcze przekonany ... co do tego czerwonego po prawicy mazdy, to jak napisał Mariusz – E34 z M60 pod maską.

A odnośnie negatywu to z przodu jest on znacznie większy niż z tyłu, ma to być skorygowane albo dystansem z tyłu i śrubami do regulacji, albo gwintem na obu osiach.

Ja osobiście także optuje za pomarańczowymi, ale nie jestem jeszcze przekonany ... co do tego czerwonego po prawicy mazdy, to jak napisał Mariusz – E34 z M60 pod maską.

A odnośnie negatywu to z przodu jest on znacznie większy niż z tyłu, ma to być skorygowane albo dystansem z tyłu i śrubami do regulacji, albo gwintem na obu osiach.
Łukasz wg Mnie pomarańczowy będzie lipnie wyglądał , ja już kompletuje graty do kolejnych felg szukam rantów i teraz tylko rozważam wersje w pełnej polerce czy w kolor felga to OZ futura
Co do negatywów ja też z przodu mam większy negatyw , ale na nastpeny sezon się to zmieni i szczerze mówiąc to polecam ci gwint naprawde daje dużo frajdy , możliwości ustawienia itp naprawdę fajna sprawa ja na dobre zgranie wszystkiego stracilem sporo czasu ale warto bylo
No i graty za Biem dabelju , e34 zawsze mi się podobaly i dalej podobają fajna baza do dobrego germana
Pozdrawiam
Co do negatywów ja też z przodu mam większy negatyw , ale na nastpeny sezon się to zmieni i szczerze mówiąc to polecam ci gwint naprawde daje dużo frajdy , możliwości ustawienia itp naprawdę fajna sprawa ja na dobre zgranie wszystkiego stracilem sporo czasu ale warto bylo
No i graty za Biem dabelju , e34 zawsze mi się podobaly i dalej podobają fajna baza do dobrego germana
Pozdrawiam
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
pomarańczowy będzie lipnie wyglądał
Chyba każdy kolor poza białym, czarnym i wszystkimi odcieniami między nimi, będzie wyglądał dla 90% naszego społeczeństwa, które nie śledzi na bieżąco trendów stylingu, właśnie lipnie, pstrokato, albo i nawet – odpustowo. Ja jednak po zobaczeniu na własne oczy białej Integry na pomarańczowych kołach zmieniłem zdanie na temat malowania felg. Zero body'kitu, zero naklejek – po prostu zadbana karoseria utrzymana w oryginale + odjazdowe malowanie obręczy.
Poprawiłem nieco VT z poprzedniego posta

... nie wiem jak dla Was, ale dla mnie jest kozak
luka zostaw negatyw,wygląda świetnie i w zakrętach jest niezbędny
polecam ci gwint naprawdę daje dużo frajdy , możliwości ustawienia itp naprawdę fajna sprawa
Absolutnie nie zamierzam zmniejszać negatywu przedniej osi, miałem na myśli, że w przyszłym sezonie zamierzam ustawić taki sam na osi tylnej – albo przy pomocy specjalnych śrub do regulacji, albo korzystając z możliwości jakie daje gwint ...
Fajnie RWD i V8 to jest to
graty za Biem dabelju
Dziękuje
a czerwone?
Czy ja wiem

8dyb8 napisał(a):oczojebny zielony tez bedzie pasowal
myślę dokładnie tak samo
Teraz na topie jest fiolet
Przykładowa fotka na białym Cube

Tematy o moich autkach
323 s ba http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=67569
323 s ba http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=67569
Jak dla mnie wciąż na pierwszym miejscu jest pomarańcz. Zielony na 626 już był, a ja chce czegoś w 100% oryginalnego – czegoś, czego na 626 jeszcze nigdy nie było i zapewne prędko nie będzie. Fiolet ... jakoś zbyt mało rzuca się w oczy, bynajmniej na tym zdjęciu.
Kilka fotek przy sztucznym oświetleniu

Kilka fotek przy sztucznym oświetleniu