DziaPeople_Hate_Me napisał(a):Jacol ja i tak w Ciebie wierze zeby
Dzisiaj podlączylem przerobiona wiazke od nawiewow po faceliftingu i wszystko pieknie dziala, wiec teraz pozostalo wszystko poskrecac do kupy
www.mazdaspeed.pl
DziaPeople_Hate_Me napisał(a):Jacol ja i tak w Ciebie wierze zeby
Aż tyle jeszcze nielukster napisał(a):A tu tyle się dzieje
Na razie bede musiał zostac przy skrzyni od K8 z 5biegiem od FS-alukster napisał(a):skrzynia od KL podstawa
Właśnie cały czas kombinuje. Albo wezme ACT albo od radzika... 6 spiek jest bardziej "komfortowy" niz 4 ro łap, prawda?lukster napisał(a):sprzęgło. Ja bym poszedł w 6-spiek ze wzmocnionym dociskiem od radzika.
Będę się starał zrobic niezawodne autkolukster napisał(a):Ale jakbyś auta nie zrobił to do Grecji 2,5kkm bałbym się jechać
Dzia.lukster napisał(a):powodzenia Dżakol
PoniżejDamianMX6 napisał(a):Jacol może zrobisz dokładną fotorelację z wymiany 5 biegu
DamianMX6 napisał(a):A mógłbyś opisać jeszcze która zębatka za co odpowiada.
Dzięki za miłe słowaricardo881 napisał(a):Juz nie moge sie doczekac jak to bd wygladac sledze strone za strona twoje postepy Jacol i az mi slinka leci na widok wtojego auta haha bo moja k8 stoi bez serca na podworku i czeka na ZE a dostawa w Japan moto krakow dopiero w polowie stycznia nie moge sie doczekac ale jak patrze na twoje ZE to wiem ze warto :p pozdro usmiech
Najwcześniej kolego to kwiecień/maj...THOR napisał(a):acol działaj działaj, bo chciałbym ją w końcu w Płocku zobaczyć oczko
Jacol napisał(a):teraz zaczynam działania z ... malowaniem
autkowaldez napisał(a):Co będziesz malował
Nie wierzysz we mnielukster napisał(a):Trzymam kciuki żebyś to poskładał
na wiosne raczej nie pozwolą fundusze, ale późna wiosna, wczesne lato myślę że taklukster napisał(a):Jakie plany Jacek? Czy wiosną mazda zrobi psyt psyt ?
Mam te z www.mx-3.com manuals...radekkm napisał(a):masz jakies schematy Ecu i wiazki po lifcie pytajnik
Tylko na przyciski, chce miec starą deskę, a nowe przyciskiradekkm napisał(a):sie uparles na te przyciski i deske... nie lepiej dmuchawe pod maske wsadzic oczko
Dzia...radekkm napisał(a):pracus z Ciebie ,szacun
www.mx-3.commlody1921 napisał(a):też bym prosił o jakieś schematy Ecu i wiązki po filcie
Deska stara zostaje, zero cięciamlody1921 napisał(a):a jak rozwiązałeś sprawe z mocowaniem stelaża pod deske są inne mocowania po prawo lewo i chyba na środku ..cięcie i spawanie karoserii czy stelaża ?
Staram się, a kiedy Ty wracasz do jedynej właściwej markiletkoletki napisał(a):No Jacku, dajesz radę spoko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości