bbogdan napisał(a):Prawda brak papierowej ksiązki
Dzięki
www.mazdaspeed.pl
rafs24 napisał(a):Ponieważ 0W20 jak i 5W30 jest zalecanym olejem przez Mazdę, polecam zapoznać się z instrukcją. A leją ten na którym pewnie więcej zarobią...
Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka
esem napisał(a):To ile kosztuje wymiana?
esem napisał(a):rafs24 napisał(a):Ponieważ 0W20 jak i 5W30 jest zalecanym olejem przez Mazdę, polecam zapoznać się z instrukcją. A leją ten na którym pewnie więcej zarobią...
Zalecany jest 0w20 a akceptowalny 5w30. A na oleju zarabiają ponad 100%. Pytanie: co faktycznie lejąBo kasują za 0w20
m1a1 napisał(a):esem napisał(a):To ile kosztuje wymiana?
Wymiana jest wliczona w cenę baterii. Płaciłem tylko to co napisałem.
K_o_n_r_a_d napisał(a):m1a1 napisał(a):esem napisał(a):To ile kosztuje wymiana?
Wymiana jest wliczona w cenę baterii. Płaciłem tylko to co napisałem.
W Lublinie chyba wszystkim wciskają baterie nie pytając wcześniej. Mi też tak wymienili a tydzień wcześniej sam wymieniałem na nową i za 10x niższą cenę.
rafs24 napisał(a):esem napisał(a):rafs24 napisał(a):Ponieważ 0W20 jak i 5W30 jest zalecanym olejem przez Mazdę, polecam zapoznać się z instrukcją. A leją ten na którym pewnie więcej zarobią...
Zalecany jest 0w20 a akceptowalny 5w30. A na oleju zarabiają ponad 100%. Pytanie: co faktycznie lejąBo kasują za 0w20
Jakoś w instrukcji jest napisane, że obydwa są zalecane, nic o tym nie ma, że jeden jest zalecany, a drugi akceptowalny. Nie mam zamiaru dyskutować czy jeden jest lepszy od drugiego, piszę tylko jak jest
A tu zrzut z instrukcji:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości