MegaZlot Czaplinek 16-18 sierpnia 2013 – informacje i zapisy
laik2012-sobota(wjazd na lotnisko,bez konkurencji) 50zl plus Koszulka męska L 35 razem 85zł.
gdyby pojawila sie osoba trzecia to zaplace za nia,wtedy bedzie to widoczne na przelewie. Uwaga: ze wzgledu na moj pobyt za granica, oplaty dokonam,ok 7-8 sierpien, wiec przy zamawianiu koszulek proszę mnie wziąć pod uwage.gdyz do 1ego iestety nie bede mial mozliwosci dokonania wplaty.
gdyby pojawila sie osoba trzecia to zaplace za nia,wtedy bedzie to widoczne na przelewie. Uwaga: ze wzgledu na moj pobyt za granica, oplaty dokonam,ok 7-8 sierpien, wiec przy zamawianiu koszulek proszę mnie wziąć pod uwage.gdyz do 1ego iestety nie bede mial mozliwosci dokonania wplaty.
tomekk
poprawione
szigi_digi nocleg x 1 (100) wejściówka bez pojazdu (20) + koszulka damska S (35) = 155 zł
szigi_digi nocleg x 1 (100) wejściówka bez pojazdu (20) + koszulka damska S (35) = 155 zł
Ostatnio edytowano 30 lip 2013, 21:52 przez szigi_digi, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 15 sty 2011, 23:34
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 '01
szigi_digi napisał(a):szigi_digi nocleg x 1 (100) + koszulka damska S (35) = 135 zł
czy to znaczy, ze wplacasz na nocleg (sobota/niedz) i na koszulke? I nie wjezdzasz na plyte lotniska?
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Wojtek dokładnie zgadza się, nie będę swoim autem nie będę wjeżdżać
- Od: 15 sty 2011, 23:34
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 '01
miro62 nocleg x1 sob/niedz + wjazd + koszulka męska L = 185zł
Ostatnio edytowano 31 lip 2013, 21:24 przez miro62, łącznie edytowano 1 raz
-
miro62
SiN4don + Aga – wjazd bez konkurencji (50) + P x2 (110) + koszulka męska M (35)= 195zł
Ok, chyba zlamiłem i zapłaciłem 20zł za dużo
Będzie z tym problem? 
Heh, dzięki Wojtek, zarząd jednak miewa dobre pomysły
Zastanowię się i może jutro pójdzie drugi przelew 
Dobra, niech będzie koszulka
Ok, chyba zlamiłem i zapłaciłem 20zł za dużo
Heh, dzięki Wojtek, zarząd jednak miewa dobre pomysły
Dobra, niech będzie koszulka
Ostatnio edytowano 31 lip 2013, 22:05 przez SiN4don, łącznie edytowano 3 razy
- Od: 6 kwi 2011, 09:32
- Auto: Mazda 3 BK Y6 '04 Hatchback
Golf MK 7,5 1.4TSI '18
Dopisuję zarząd, żebyście nie myśleli, że w tym czasie będziemy na Cyprze ;):
Wojtek – konkurencje, nocleg x1, P (brawo dla tego Pana, bo jedzie do Czaplinka z UK-eja! :))
ravo – konkurencje, nocleg x2, P
Paweł – nocleg x1, P
Wojtek – konkurencje, nocleg x1, P (brawo dla tego Pana, bo jedzie do Czaplinka z UK-eja! :))
Paweł – nocleg x1, P
the right man in the wrong place...
Edytowałem swój post... Przylete bez hamowni na siedzeniu pasażera 
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
Reiss napisał(a):Edytowałem swój post... Przylete bez hamowni na siedzeniu pasażera
Ha ha,co sie stało?;–)
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Aktualizacja:
3. cbr, Justyśka, swirek, Sylwia świrka – nocleg x4, Px4, Koszulki x4 –> 400+220+40+140=800
3. cbr, Justyśka, swirek, Sylwia świrka – nocleg x4, Px4, Koszulki x4 –> 400+220+40+140=800
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Paweł napisał(a):Dopisuję zarząd, żebyście nie myśleli, że w tym czasie będziemy na Cyprze:
Wojtek – konkurencje, nocleg x1, P (brawo dla tego Pana, bo jedzie do Czaplinka z UK-eja!)
Paweł – nocleg x1, P
A gdzie wpłaty
Paweł napisał(a):Wojtek – konkurencje, nocleg x1, P (brawo dla tego Pana, bo jedzie do Czaplinka z UK-eja!)
Ja bym go nie wpuscil – planuje przyjechac zbyt rodzinnym autem, rozsiewac defetyzm wsrod milosnikow motoryzacji popijajacych etyline bezolowiwa olejem silnikowym.
czy koszulki też trzeba wpisywać w tym temacie czy wystarczy w temacie koszulek i wpłata powiekszona o ich koszty?
Jeśli tak to proszę o aktualizacje pozycji nr 25: pawcio1017 + 2xkoszulka L (męska + damska)
Sorki za zamieszanie
Jeśli tak to proszę o aktualizacje pozycji nr 25: pawcio1017 + 2xkoszulka L (męska + damska)
Sorki za zamieszanie

yasko napisał(a):yasko – wjazd na lotnisko i konkurencje – 100 zł
Wysłałem przelew z mbak, więc kasa jest już u Ciebie.
Dopisz mnie proszę do konkursu na najładniejszą mazdę.
Pozdrawiam
yasko
yasko
WestX napisał(a):Hej czy ktos jedzie z olsztyna w sobote?? Mozna na kilka samochodow pojechac?? Czekam na prv
Pisz w regionalnych