Pytania i dyskusje na temat zlotu
Na ta chwile zlot jest raczej aktualny,ale liczba zapisów mówi sama za siebie:–/
Trza troche postraszyć;–)
LUDZIE zapisywać się!!:–)
A logo bedzíe,ale to uproszczone co jest z tyłu koszulki,to główne zbyt skomplikowane i by nie wyglądało dobrze na tak malym przedmiocie,zwłaszcza na kierownicy.
Wysłane z mojego WT19i
A logo bedzíe,ale to uproszczone co jest z tyłu koszulki,to główne zbyt skomplikowane i by nie wyglądało dobrze na tak malym przedmiocie,zwłaszcza na kierownicy.
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
[quote="Bo_Lo"]Na ta chwile zlot jest raczej aktualny,ale liczba zapisów mówi sama za siebie:–/
Bo_LO ty lepiej nie strasz,bo juz uwierzylem tez w to co piszesz:).
MyslęBo_LO ty lepiej nie strasz,bo jeszcze dojdą osoby niezewidencjonowane tu na liscie i z 50 aut bedzie.
Bo_LO ty lepiej nie strasz,bo juz uwierzylem tez w to co piszesz:).
tomekk
jakrzys napisał(a):Będzie ktoś MPS 6ką? Jak tak to przyjade
Przejrzyj wątek zapisów i podpisy pod zdjęciami, kto jakim autem. Ewentualnie wątek z listą startową

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
[quote="Fasola"][quote="loockas"]Polecam przed startem jeszcze zrobić kupę
Naukowo udowodniono że po zrobieniu kupy(czyt-stolca)ważymy co do grama tyle samo co przed wypróżnieniem ,a kupa swoje waży;–)wtf?
Więc szkoda zachodu;–)
Lepiej kozy wzdłubac:–)
Wysłane z mojego WT19i
Naukowo udowodniono że po zrobieniu kupy(czyt-stolca)ważymy co do grama tyle samo co przed wypróżnieniem ,a kupa swoje waży;–)wtf?
Więc szkoda zachodu;–)
Lepiej kozy wzdłubac:–)
Wysłane z mojego WT19i
Wnioskuje o umieszczenie 3 ostatnich w poście dnia:–)
Wysłane z mojego WT19i
Wysłane z mojego WT19i
Bo_Lo napisał(a):kozy
zostaw w spokoju, to ulubione zwierzątka naszego uturbanionego kolegi Pawcia

-
Fasola
loockas napisał(a):Polecam przed startem jeszcze zrobić kupę Znam jeszcze takiego czarodzieja, który wykręcił w fiacie silniczek tylnej wycieraczki. Pewnie też go znacie
podobno wszystkie płyty cd wyciągał ze schowka. BA! nawet tą z radia!
Bo_Lo napisał(a):No to na bank ma gumowce w domu;–)
powiadają, że teraz nie trzeba jak się ją rogami wbije do ziemi;)