dzięki za info ze kasijebieadama i ze jest twardy

www.mazdaspeed.pl
eempes6 napisał(a):jak tam bielak zamontowales hebelsy?
moje czekaja na sobote .... dokatuje te obecne wykorzystując śnieżek co to sie pojawił i sparalizował WWa![]()
FeniX napisał(a):Przeglądałem tam ofertę ale w katalogu Mazda jest bardzo uboga... same stare modele. Możesz podac dokładnego linka na te cuda bo akurat jestem na kupnie?
misiekwaw napisał(a):z przodu mam w tej chwili Ferodo DS2500, kupowałem je na hamulce.net
gucior napisał(a):misiekwaw napisał(a):z przodu mam w tej chwili Ferodo DS2500, kupowałem je na hamulce.net
Jakiś czas temu z nimi korespondowałem jak chciałem kupic DS 2500 – człowiek twierdził, że do 6 mps nie ma ale jeśli otrzyma techniczny wzór klocka z 6 to może go porównać z 3 i może się okazać, że podejdzie – ja nie miałem żadnego "zapasowego" więc odpuściłem.
misiekwaw napisał(a):gucior napisał(a):misiekwaw napisał(a):z przodu mam w tej chwili Ferodo DS2500, kupowałem je na hamulce.net
Jakiś czas temu z nimi korespondowałem jak chciałem kupic DS 2500 – człowiek twierdził, że do 6 mps nie ma ale jeśli otrzyma techniczny wzór klocka z 6 to może go porównać z 3 i może się okazać, że podejdzie – ja nie miałem żadnego "zapasowego" więc odpuściłem.
o ile dobrze pamiętam według katalogu Hawka do 3 i 6 MPS jest ten sam klocek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość