[6 GG MPS] Niefabryczna nawigacja

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez FeniX » 24 maja 2010, 14:02

jak w temacie zastanawiam sie na ta navigacja http://www.navi-media.com/NM-MAZ7109G.html, moge ja miec w cenie 950$ razem z 2 antenami i tunerem mpg 2/4 czyli z mozliwoscia odbierania tv.
w opisie mojej navi jest jeszcze wbudowany bluetooth ktorego tu nie widze aby byl wymieniony.takze nie jestem pewien czy jest

Pytanie mam oczywiscie co sadzicie o tego typu wynalazkach?? mial ktos stycznosc?? w stronie z linka tez nie moge znalezc cennika! <cisza> <cisza>
takze za cholere nie wiem ile kosztuje. kamera cofania podlaczana do tego urzadzonka dostepna jest za 50$ takzde caly zestaw za tysiac dolcow.

Oplaca sie?? pasuje do 6mps i zwyklej 6tki .

i mam dojscie do takiej http://www.cardct.com/mazda-navi-dvd/ma ... -dual-zone jeszcze zauwazylem ze ekran jest wiekszy 0,5 cala
Prostak narzeka, mądry radzi
Forumowicz

Od: 11 maja 2009, 04:00
Auto: LEXUS IS250

Postprzez BUrdoror » 24 maja 2010, 14:39

Pytanie za 100pkt. Czy ten zestaw wspolpracuje z systemem BOSE, ktory mamy w swoich MPS/Speedach. Ja do tej pory nie znalazlem nic (taniego), z co mozna by bylo w cywilozowany sposob podlaczyc jako zestaw glosnomowiacy.
Obrazek
Forge BPV Gen2, K&N Typhoon, Bilstein B6, TRZ Dog Bone RMM, Denso ITV22, Hypertech tune
Forumowicz

Od: 8 lut 2010, 15:01
Auto: M3 MPS BK 2007

Postprzez FeniX » 24 maja 2010, 21:05

Oczywiscie ze wspolpracuje. Nawet sterowanie z kierownicy działa.
Forumowicz

Postprzez BUrdoror » 24 maja 2010, 21:28

NIe o to chodzi. Glosniki BOSE sa 2 OHM-owe. Taki Parrot potrzebuje specjalnej "przejsciowki", ktora kosztuje drugie tyle, co urzadzenie. Niw eim, czy chodzi o wspolprace samego wzmacniacza, czy o jakis inny bzdet. Jednak lepiej sprawdzic.
Obrazek
Forge BPV Gen2, K&N Typhoon, Bilstein B6, TRZ Dog Bone RMM, Denso ITV22, Hypertech tune
Forumowicz

Od: 8 lut 2010, 15:01
Auto: M3 MPS BK 2007

Postprzez FeniX » 24 maja 2010, 21:47

tego nie wiem ale wiem ze nie wyciagasz fabrycznego radia wiec jak Ci z tego dzwiek nie pojdzie to z fabrycznego napewno :) zreszta skoro coś jest dedykowane to powinno działać bez zadnego ale, ja juz sie jednak nauczylem ze tak nie musi byc wiec sluszna uwaga. trza byloby to sprawdzic. Akurat mam bezposredni kontakt ze sprzedawca takze napewno zapytam :)
Forumowicz