domin1979
Wybacz ale jak piszę, że u mnie strumień jest słabszy to znaczy, że to sprawdziłem. I jest słabszy. Dlatego pytam innych użytkowników czy u nich jest tak samo czy może nie. Nie wiem czy mam już liczyć kasę na nową pompkę czy raczej się przyzwyczaić i mieć nadzieję że 'grzybki' od C3 rozwiążą problem.
Dysze spryskiwaczy niewłąściwie spryskują szybę
1, 2
Ktos juz je zakladal do premacy, wymagaja niewielkich modyfikacji, sam sie nad nimi zastanawiam, zwlaszcza nad zmiana tylnej, ktora jest totalna porazka, sika strumykiem, ktory splywa z sila wodospadu i wycieraczka nie ma czym mazac po szybie
.

Pozdrawiam
Takie rozpryskowe dysze ma Skoda Fabia na 100% bo miałem taką przed madzią ale czy podejdą to nie wiem. W skodzie są schowane w plastyku za maską w podszybiu a nie tak jak u nas na masce.
Pozdrawiam Wiesiek.
VW JETTA
HONDA SEVEN FIFTY
VW JETTA
HONDA SEVEN FIFTY
Kupiłem w tym cholernym Citroenie te dysze............i wywaliłem do kosza.Wielkie GÓ..... i do tego rzeżba w gów..... Do poldka to można takie triki stosować.Wole mieć te co mam niż kaleczyć auto,i się bawić z jakimś klejeniem,podwyższaniem,pasowaniem itp. 

- Od: 18 kwi 2004, 21:52
- Auto: Mazda 6 GH MZR-CD Wagon
A takie jeszcze znalazłem na allegro:
http://allegro.pl/spryskiwacze-dysze-mg ... 24539.html
Czy ktoś ma?
No i ta cena... Czy warto?

Czy ktoś ma?
No i ta cena... Czy warto?
- Od: 21 wrz 2011, 21:58
- Auto: Mazda 3, 2005r. 1,6D – 109KM
witaj,
jak zakupilem samochod Mazda 3 w lipcu 2012, spryskiwacze ladnie dzialali, czyli spryskiwali zapyleniem (mgielki) a teraz spryskuja kazdy w jednym strumieniu, juz nie zapyla tak jak na poczatku, co to za objawy? czy to wina tani plyn do spryskiwaczy?
jak zakupilem samochod Mazda 3 w lipcu 2012, spryskiwacze ladnie dzialali, czyli spryskiwali zapyleniem (mgielki) a teraz spryskuja kazdy w jednym strumieniu, juz nie zapyla tak jak na poczatku, co to za objawy? czy to wina tani plyn do spryskiwaczy?
- Od: 21 cze 2012, 11:15
- Auto: Mazda 3 BK, 1.6 Di TURBO 109KM, 2006r.
1, 2