[6 MPS] Czy speed6 ma podgrzewane lusterka?
Strona 1 z 1
FeniX napisał(a):speed6 nie ma podgrzewanych lusterek na pewno w wersji bez skóry tak samo jak siedzen.
w wersji ze skórą nie wiem ale też wydaje mi się ,że też nie.

Ile dajesz za te drzwi?? kompletne z tapicerka i szyba?? od strony kierowcy drzwi nigdy nie malowane ani nie "wpylane" no urwalem w sumie to sprzedaje ja na czesci jakby ktoś coś potrzebował to walić śmiało
Prostak narzeka, mądry radzi
- Od: 11 maja 2009, 04:00
- Auto: LEXUS IS250
FeniX napisał(a):Nash widziałem ,że wystawiłeś padline. a jak oferowałem 57tys to broniłeś sie twardo a teraz cene wystawiłeś 59.000a juz dawno mogłeś liczyc pieniążki
no kurcze za dwa tygodnie wyjezdzam z kraju, tam gdzie jade mi sie nie przyda wiec troche czas pili. Wzialem risk, trudno, za 57 to bym jej nie oddal jednak, nie w tym stanie. pozdro! co najwyzej bedzie stala w garazu kilka lat i moj syn sprzeda kiedys jakos zabytek hehe
Raczej umrzeć stojąc niż żyć na kolanach
- Od: 16 sie 2009, 22:25
- Auto: speed 6
59 koła to uważam atrakcyjna cena jak za empeesa który nie jest po żadnym bałaganie (co raczej u nas jest rzadki temat) i jest praktycznie jak nowe. Sam bym ją kurna łyknął gdybym miał ją gdzie trzymać...
emilio
- Od: 18 maja 2009, 18:16
- Auto: speed3 '08
Taaa jako zabytek ..... nie wisz czasem
Najpewniej zieloni ekolodzy przyjdą do Twojego synka i powiedzą coś w stylu – "Ty pii,piiii,piiii,piiii, oddawaj to piii, piiii, auto do naszego super hiper ekologicznego, napędzanego Golfstromem skupu złomu bo jak nie to Ci piii, piii, piiii, pii Ty piii, piii, piiii tak nam dopomóż aniele stróżu łuniii naszej przewspaniałej"
Albo jakoś tak mniej więcej

Najpewniej zieloni ekolodzy przyjdą do Twojego synka i powiedzą coś w stylu – "Ty pii,piiii,piiii,piiii, oddawaj to piii, piiii, auto do naszego super hiper ekologicznego, napędzanego Golfstromem skupu złomu bo jak nie to Ci piii, piii, piiii, pii Ty piii, piii, piiii tak nam dopomóż aniele stróżu łuniii naszej przewspaniałej"
Albo jakoś tak mniej więcej

- Od: 13 paź 2007, 17:30
Strona 1 z 1