kto wie jak to dokladnie jest zakagańcowane
strasznie mnie to ciekawi szkoda ze nie znam japonskiego
www.mazdaspeed.pl
eempes6 napisał(a):a spotkales sie z jakimis opiniami uzytkowników? jezeli to wogóle działa w mpsie
niby jest 2.3 turbo speed...
eempes6 napisał(a):no wlasnie u szweda u nas zima nie mozesz podlaczyc tego wylaczyc np becelujac w aso bo oni nie wiedzą co i jak tu na tym forum ludzie maja wieksze pojecie o tym czy tamtym z doswiadczen czy grzebania po necie , konwersacji i wymiany zdan . a h... wie zdejmiesz ten kaganiec i rozp,,, to i tamto wszystko na wlasne bary .powinni tu w polsce ogarniac wsio a zapewne w niejednym aso mpsa nie widzieli na oczy a za ta cene ta fura oferuje sporo i ma potencjal... nie wiem czy wypisuje bzdury w balecie jestem....
ale jest coco i maroko=mps
eempes6 napisał(a):chlodzenie jasne...
ja bym sie bardziej martwił o przeniesienie napędu, tym bardziej ze czytalem w innym temacie ze dwumasy padają w mpsach, tylko jedni w p;olsce regenrują dwumasy w poznaniu ale jak w swojej bemce wyslalem to padaka powiedzieli nie regernowalne i pół roku żywotnosci dają jak naprawkią i 5paczek koszt , a z poszukiwań znalazłem za 900 papieru dwumase i sprzeglo .... a ile to wazy jaki koszt przesyłki... no ale mozna przeniesc do 570nm
eempes6 napisał(a):Sz.P. Adam Kornacki twierdzi ze ogranicznik jest tylko na 1 szym biegu(300nm)i drugim (350nm) w 3 Mpsce...(tvn turbo zakup kontrolowany z minionej soboty)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość