No własnie chciałem pokazać nietutejszym, że miejsca na lotnisku jest bardzo dużo. Jeszcze kilka uwag mam.
1. BARDZO proszę o zachowanie minimum rozsądku na ostatnich 10 kilometrach dojazdowych do Kąkolewa. Zarówno od strony Grodziska jak i Boruji Kościelnej droga prowadzi przez lasy. Jest asfaltowa, wąska, bardzo kręta i zdradliwa. Bardzo dużo zwierzyny się pojawia ostatnio, mnóstwo rowerzystów i biegaczy, więc miejcie to na uwadze.
2. Przed rozpoczęciem ćwiartki potrzebne by były z trzy osoby, które przejdą cały dystans i oczyszczą płytę z większych kamyków, plastikowych kawałków słupków i innych zanieczyszczeń. Szkoda by było, gdyby coś wyleciało z pod kół i uszkodziło Wam auta. Może jestem przewrażliwiony i trochę przesadzam i straszę ale wolę dmuchać na zimne.
3. Nawierzchnia jest faktycznie w lepszym stanie, niż widać na materiale. Są też pasy dodatkowe, placyk asfaltowy. Miejsca na grilla mnóstwo.
4. Na lotnisku zawsze wieje dośc mocno, więc polecam wszystkim kurtki ochraniające, dziewczynom opaski na włosy i uszy. To się bardzo przyda.
5. Miejscowi pewnie się zjawią na lotnisku pieszo lub na skuterkach i innych pojazdach. Mimo tego, że lotnisko jest terenem prywatnym a w ten dzień będziemy mieli wyłączność, nie da się uniknąć gości. Mam nadzieję, że nie dojdzie do sytuacji, w której komuś coś zginie lub komuś stanie się krzywda. Miejcie oczy szeroko otwarte.
6. Się doczekać nie mogę już na Wasze mordki.

Ps. Rowerek se kupiłem niedawno. Nie oddam ;p