Zapraszamy do dyskusji o zlocie ...
pożyczyć ci piec na car audi? carpower hpb 604 jak by co
Konkurs car audio moge poprowadzić aczkolwiek specem wielkim w tym nie jestem. Ale troche się tego nasłuchałem i pozakładałem 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Mam pytanie. Czy kupując klubowe gadżety lepiej zamówić w sklepiku z zaznaczeniem odbioru na zlocie, czy po prostu kupić na zlocie?? Chodzi o to aby nie było jak w Czaplinku w zeszłym roku że paru rzeczy ze sklepików w ogóle nie było na zlocie. 

Jest ktoś w stanie powiedzieć mi jak wygląda mniej więcej trasa z a4-> Prochowice-> Lubin->Polkowice i dalej w stronę Zielonej Góry ? Wybieram się na zlot i się zastanawiam którą trasę wybrać 
Wstępnie myślałem Wrocław->Rawicz-> Góra->Wschowa-> Wolsztyn,
Będę jechał w piątek i koło Wrocławia będę koło 15.30-16.30 czyli szczyt. Obawiam się korków pomiędzy Wrockiem a Rawiczem :/.
Z góry dzięki za odpowiedź
Wstępnie myślałem Wrocław->Rawicz-> Góra->Wschowa-> Wolsztyn,
Będę jechał w piątek i koło Wrocławia będę koło 15.30-16.30 czyli szczyt. Obawiam się korków pomiędzy Wrockiem a Rawiczem :/.
Z góry dzięki za odpowiedź
buczos napisał(a):Jest ktoś w stanie powiedzieć mi jak wygląda mniej więcej trasa z a4-> Prochowice-> Lubin->Polkowice i dalej w stronę Zielonej Góry ?
Dajesz przez Legnice. Na poczatku roku pyknalem trase Zielona –> Rzeszow i poszlo mi bardzo szybko
Tylko w Legnicy mona sie troche pogubic;) Droga S3 jest fajna, szeroko i spokojnie. Proponuje tylko jechac zgodnie z przepisami bo tam lubia sobie wiejskie bohatery stac z radarem w bardzo dziwnych miejscach
hmm czemu nie jestem wątku wpłat na zielono?
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Już ktoś pisał o tym okolicznym wydarzeniu ale ponowie
http://www.parowozy.com.pl/parada2013.html
ja się w niedzielę wybiorę obejrzeć
boje sie jedynie że jak będe jechał na zlot to mogą moją dymiącą Z5 pomylić z parowozem i zamiast do Kąkolewa dojadę na imprezę do Wolsztyna

http://www.parowozy.com.pl/parada2013.html
ja się w niedzielę wybiorę obejrzeć
boje sie jedynie że jak będe jechał na zlot to mogą moją dymiącą Z5 pomylić z parowozem i zamiast do Kąkolewa dojadę na imprezę do Wolsztyna
Kinki dzięki za info 
Fasola masz tylko jedno miejsce? potrzebuję trzech ;(
Fasola masz tylko jedno miejsce? potrzebuję trzech ;(
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Ja planuję się wybrać w sobotę wieczorkiem na parowozy, wtedy jest najciekawiej
światło, para i dźwięk 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja zaczynam już czuć klimat ZLOTU ..,... a Wy ?
Po tak długiej zimie czekałem na ten weekend
Po tak długiej zimie czekałem na ten weekend

VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen