![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
27-28 kwietnia 2013 – Zlot Wiosenny Kąkolewo (informacje i zapisy)
Nie rozumiem twojego wiecznego czepiania się o byle badziewie
, czy jedziesz na zlot, czy nie jedziesz, zawsze masz jakiś problem który z pozoru jest jakąś pierdołą. jaki jest w tym cel
wszystko wyjaśnione chyba..
-
Fasola
ja się nie czepiam, tylko chcę aby wszystko było wyjaśnione na 100%. dużo ludzi na zloty przyjeżdżało spontanicznie pod bramę i potem był problem co z nimi zrobić.
po to jest organizator żeby na wszystkie pytania odpowiadać
to mnie oświeć jak to będzie jak ktoś przyjedzie na lotnisko bez wcześniejszej wpłaty? wpłaci na miejscu i wjedzie czy nie
po to jest organizator żeby na wszystkie pytania odpowiadać
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Fasola napisał(a): wszystko wyjaśnione chyba..
to mnie oświeć jak to będzie jak ktoś przyjedzie na lotnisko bez wcześniejszej wpłaty? wpłaci na miejscu i wjedzie czy nie
kinki napisał(a):to mnie oświeć jak to będzie jak ktoś przyjedzie na lotnisko bez wcześniejszej wpłaty? wpłaci na miejscu i wjedzie czy nie
czy było tak kiedykolwiek
-
Fasola
Tak jak Fasi pisał. Dostałem ospę. NIe mogę przyjechać bo mi lekarz zabronił. Tym samym zwalniam dwa miejsca.
Pytanie do Zarządu:
Czy istnieje możliwość odzyskania pieniążków? Jest to zdarzenie losowe,proszę o pozytywne rozpatrzenie. NIe kłamię że jestem chory, mogę wkleić zdjęcie jak wyglądam albo skan L4.
Serio mi zależało na tym zlocie a tu taka porażka
Pytanie do Zarządu:
Czy istnieje możliwość odzyskania pieniążków? Jest to zdarzenie losowe,proszę o pozytywne rozpatrzenie. NIe kłamię że jestem chory, mogę wkleić zdjęcie jak wyglądam albo skan L4.
Serio mi zależało na tym zlocie a tu taka porażka
U mnie też wychodzi na to ,że będzie wolne, ale nie obiecuje. Po prostu jak ktoś z przyjezdnych będzie chciał nocować to rozliczy się ze mną i kwita (1 osoba)
-
Fasola
W kwestii kasy pytaj ravo on tego pilnuje, ale wplata we wtorek poszla za noclegi. Fajnie jakby sie znalazl ktos na twoje miejsce. Zapytaj kolegi ktory sie dzisiaj zapisywal.
Kinki. Od tego jest forum i temat zalozony 3, 4 nawet tygodnie wczesniej by sie zapisac. To ze dzisiaj kogos dopisalismy nie znaczy ze w dowolnym momencie ktos sobie moze w sobotę podjechać pod bramę i wjechac za oplata na lotnisko. nikt kto tego faktu do dzisiaj nie zglosil tu na forum czy w jakkolwiek inny sposob, na lotnisko nie wjedzie. Cala reszte napisal fasola. Po raz kolejny zadajesz pytania, ktorych odpowiedz tak naprawdę cie nie interesuje. Wazne, ze zrobisz szum ;–)
Kinki. Od tego jest forum i temat zalozony 3, 4 nawet tygodnie wczesniej by sie zapisac. To ze dzisiaj kogos dopisalismy nie znaczy ze w dowolnym momencie ktos sobie moze w sobotę podjechać pod bramę i wjechac za oplata na lotnisko. nikt kto tego faktu do dzisiaj nie zglosil tu na forum czy w jakkolwiek inny sposob, na lotnisko nie wjedzie. Cala reszte napisal fasola. Po raz kolejny zadajesz pytania, ktorych odpowiedz tak naprawdę cie nie interesuje. Wazne, ze zrobisz szum ;–)
loockas napisał(a):W kwestii kasy pytaj ravo
Tak,tak-napisałem.
loockas napisał(a):Fajnie jakby sie znalazl ktos na twoje miejsce. Zapytaj kolegi ktory sie dzisiaj zapisywal.
Wiem. Napisałem do niego również.
Bardzo chciałem jechać

loockas napisał(a): Po raz kolejny zadajesz pytania, ktorych odpowiedz tak naprawdę cie nie interesuje.
mnie nie ale może kogoś zainteresować ta informacja
na wielu zlotach były pobierane opłaty przed samym wjazdem. w Czaplinku również parę osób wpłaciło i wjechało. co w tym złego że by trochę kasy by wpłynęło do klubu z takich wjazdów? przecież forsy nigdy za wiele
loockas napisał(a):Wazne, ze zrobisz szum ;–)
chyba mnie z kimś mylisz
Własnie wrocilem z roboty a tu taka niespodzianka.
Marcin jesli chodzi o nocleg to chetnie przejme wolne miejsce.
Jade prosto po pracy 4-5 godzin jazdy pozniej caly dzien zabawy to wyrko by sie przydalo
Oczywiscie kaska ci sie zwroci
Poszlo tez PW w tej sprawie.
Marcin jesli chodzi o nocleg to chetnie przejme wolne miejsce.
Jade prosto po pracy 4-5 godzin jazdy pozniej caly dzien zabawy to wyrko by sie przydalo
Oczywiscie kaska ci sie zwroci
Poszlo tez PW w tej sprawie.
"Ćwiara"
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
Mam nadzieje ze ochrzan mocny nie bedzie.
Ja juz jestem spakowany. Kasa za nocleg juz poszla do Marcina.
Auto umyte (choc po 400Km pewnie nie bedzie tego widac
)
Jeszcze tylko noc w pracy przemeczyc i smigac.
Ja juz jestem spakowany. Kasa za nocleg juz poszla do Marcina.
Auto umyte (choc po 400Km pewnie nie bedzie tego widac
Jeszcze tylko noc w pracy przemeczyc i smigac.
"Ćwiara"
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz