Nocleg
Tak, powiedział że miał w obwodzie rezerwowy 
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
zamienię nocleg łóżko 2 os na 2 pojedyncze
przepraszam za zamieszanie
przepraszam za zamieszanie
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
na lotnisku będziemy grillować, w menu budy z żarciem jedzenie grillowe i na kolację jest grill. dlatego chcę znać menu takiej kolacji. w Koninie też kiedyś było grillowanie w takiej fajnej chatce ale tam był te żurek, bigos a nie tylko kiełbachy. nie chcę po prostu aby żarcie z grilla przestało mnie cieszyć już w 1 dzień wiosennego grillowania. jak była ustalana cena to wiadomo że zostało to ustalone 

Majki88 napisał(a):zamienię nocleg łóżko 2 os na 2 pojedyncze
Dogadaj sięz buczosami, bo jesteś z nimi w pokoju. Ewentualnie gadaj z Xedem, bo on ma kilka pokoi do rozdysponowania. Ja reszty już nie chciałbym ruszać.
kinki napisał(a):nie chcę po prostu aby żarcie z grilla przestało mnie cieszyć już w 1 dzień wiosennego grillowania.
Straszny scenariusz
Gru wałówę trzeba szykować, co tak przy jednej kiełbasce będziesz siedział 
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
GruStyle napisał(a):Lekka kaszana ale co poradzić....
Gru jak byś czuł się oszukany z powodu menu postaram się zwrócić Ci gotówkę za obiad chyba , że jak ta kaszanka taka lekka to może oddam Ci swoją ?
ravo napisał(a):GruStyle napisał(a):Lekka kaszana ale co poradzić....
Gru jak byś czuł się oszukany z powodu menu postaram się zwrócić Ci gotówkę za obiad chyba
Nie obrażaj mnie.
ravo napisał(a):że jak ta kaszanka taka lekka to może oddam Ci swoją ?
Spoko mam swoją, ale jakbyś do redsa chciał dodatkowego ogórka to Ci go dam.
ravo napisał(a):Nie chciałem Cię obrazić
Wyglądam jak wyglądam i to nie przez jedzenie jak się to poniektórym wydaje i tyle w temacie.
Pieniędzy na obiad też od Ciebie nie chcę bo mi nie potrzebne to.
Czasami też się ugryź w język i pomyśl zanim coś napiszesz, bo innym to łatwo tak gadać a sam robisz to samo.
GruStyle napisał(a):Czasami też się ugryź w język i pomyśl zanim coś napiszesz, bo innym to łatwo tak gadać a sam robisz to samo.
Gru szczerze nie pomyślałem o Twoim wyglądzie tylko o tym, że możesz być głodny. Ty na prawdę masz ciągłe problemy ze swoją osobą