![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mazda 3 BL po lifcie – jakość wnętrza pytania
1, 2
Wersja 6 GJ poliftowa to dopiero next year. Szykuję się na nią w 2016. ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
brnąc na chwilę w lekki offtop na temat GJ uważam, że lepsze będą również przedlifty. Moim zdaniem juz chociażby dla mechanicznego ręcznego warto mieć przedlifta. Ja tam nastawiam się na max 2 letnie GJ przedliftowe.
a wracając do sedna jest tak jak wyżej pisze ścibi85
a wracając do sedna jest tak jak wyżej pisze ścibi85
monkahead napisał(a):Moim zdaniem najlepszy rocznik tego modelu to 2009, później już było tylko taniej, tylko taniej nie dla kupujących, a dla produkujących
Zgadza się, to najlepszy rocznik

ZOOMik napisał(a):... pozbawienia wersji Sport skórzanej tapicerki, elektryki fotela oraz pakietu SAP
WTF? Sport bez SAP? To jak Cola bez cukru! No to już wiem że moje poszukiwania bardzo się zawęża, nie będzie łatwo znaleźć Sporta z 2009 roku.
Ja również uważam, że rocznik 2009 jest najlepszy. Po pierwsze niewykastrowany, a po drugie absolutny nr 1 pod względem bezawaryjności wg ostatniego rankingu TUV wsród aut 4-5 letnich. I to we wszystkich klasach, a nie tylko wśród kompaktów. Miło mi się zrobiło jak to przeczytałem w ostatnim auto świecie 
1, 2