Panowie,
Podpowiedzcie proszę czy któryś z bezpieczników zlokalizowanych przy kierowcy posiada stały plus tzn. nawet po odcięciu zapłonu jest prąd. Szukam w aspekcie podłączenia zasilacza 70mai up02.
Pozdrawiam
Stały plus na bezpiecznikach przy kierowcy
Strona 1 z 1
Widzę, że od 2014 roku na forum nic się nie zmieniło. Ci co znają odpowiedź strzegą tajemnicy jak cyganka tobołka. Kółeczko wzajemnej adoracji. Forum bezużyteczne dla zwykłego przeciętnego Kowalskiego. I tak dobrze, że jeszcze mnie nie wypunktowali za oczywiste pytanie ... Abo nie usłyszałem rady weź miernik i sobie zmierz ... Szkoda gadać/pisać. Może mam dziś słabszy dzień. Pozdrawiam
- Od: 26 lut 2014, 08:56
- Auto: Mazda3 BL Exclusiv+ Z6 2010 1.6 MZR
To bardzo ciekawe co piszesz z resztą nie Ty pierwszy. Kiedyś za forum jak ktoś zadał jakiś pytanie czy zawiązał jakiś temat do dyskusji nie liczył z zapartym tchem na tysiące odpowiedzi i że ktoś przyjedzie i mu jeszcze naprawi. Bywało też tak i ja też tak robiłem że jak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie to sam starałem się dociec a jak już wiedziałem to zamieszczałem szeroką informację dla potomnych by ktoś oszczędził sobie czas. Niestety roszczenie z powodu braku odpowiedzi jest moim zdaniem nie na miejscu, wręcz wstydził bym się tak pisać.
Marica napisał(a):Widzę, że od 2014 roku na forum nic się nie zmieniło. Ci co znają odpowiedź strzegą tajemnicy jak cyganka tobołka. Kółeczko wzajemnej adoracji. Forum bezużyteczne dla zwykłego przeciętnego Kowalskiego. I tak dobrze, że jeszcze mnie nie wypunktowali za oczywiste pytanie ... Abo nie usłyszałem rady weź miernik i sobie zmierz ... Szkoda gadać/pisać. Może mam dziś słabszy dzień. Pozdrawiam
Święta racja. Po zmianie nick-a i kilkumiesięcznej nieobecności na forum dochodzę do tych samych wniosków.
- Od: 11 mar 2021, 06:51
- Auto: Popularne auto trzy i pół z silnikiem na sześć szklanek herbaty
Strona 1 z 1