Witam,
Poszukuje Mazdy 3 w wersji 2.0 Sport i przeglądając ogłoszenia znalazłem dwie rożne wersje zderzaka tylnego. Auta są teoretycznie w tej samej wersji i z tego samego roku (2010, wersja Sport). Naoglądałem się zdjęć, ale odpowiedzi na pytanie, która wersja zderzaka pasuje do danego modelu nie odnalazłem. Czy moglibyście mi doradzić który z nich jest oryginalny? A bycmoze oba?
Zderzak 1
Zderzak tylny-Wersja Sport
Strona 1 z 1
Hej,
Jeżeli chodzi o auto z Polski, zdjęcie 1 to zderzak auta z wyposażeniem Exclusive+ i wszystkim co poniżej tego wyposażenia, zdjęcie 2 to wersja Sport oraz Kirei. Z zagramanicy to już pewnie zależnie od kraju, mogą być różnice inne bo były inne wersje wyposażenia niż u nas.
Jeżeli chodzi o auto z Polski, zdjęcie 1 to zderzak auta z wyposażeniem Exclusive+ i wszystkim co poniżej tego wyposażenia, zdjęcie 2 to wersja Sport oraz Kirei. Z zagramanicy to już pewnie zależnie od kraju, mogą być różnice inne bo były inne wersje wyposażenia niż u nas.
- Od: 18 kwi 2013, 02:09
- Auto: Mazda 3 BL MPS 2.3T L3-VDT 2012r.
Strona 1 z 1