Czujniki parkowania
Strona 1 z 1
Witam wszystkich. Potrzebuję informacji o możliwości montażu w Madzi 3 2.0 benzyna automat, 2010 rok (import Kanada) czujników parkowania przód i tył. Czy ktoś wie czy jest możliwy montaż do przodu i jaki sprzęt najlepiej zakupić żeby nie było problemów ? Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam.
-
mayster68
Jest możliwy bez problemu. Niestety firmy Ci nie podpowiem. ASO na bank mają coś w swojej ofercie. Inne firmy również.
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Dzięki. W ASO chcą 2.300.– zł. Trochę drogo. Ale już znalazłem. Valeo albo Bosch. koszt 650.– plus montaż. Pozdrawiam.
-
mayster68
"Podpinam się" do tematu. Czy czujniki parkowania tylko "pikają" czy można jakoś na wyświetlaczu pokazać ewentualną odległość od przeszkody? Czy w miarę zbliżania się do przeszkody czujniki "pikają" coraz szybciej czy jest to stała częstotliwość?
Te fabryczne im bliżej przeszkody tym szybciej "pikają" aż do jednostajnego dźwięku. Co do wizualizacji to nie widziałem aby jakikolwiek model BL wyświetlał odległość czujników na ekranach deski rozdzielczej.
mayster68 napisał(a):Dzięki. W ASO chcą 2.300.– zł. Trochę drogo. Ale już znalazłem. Valeo albo Bosch. koszt 650.– plus montaż. Pozdrawiam.
Zamontowałeś ? Ja chcę na przód wstawić, wstaw proszę fotę jak rozmieścili czujniki z przodu i jakiej firmy wziąłeś i czy zadowolony jesteś ? Dzięki
Strona 1 z 1