Hi,
Kto z was ma 3/6 z Automatem 4 biegowym...
I patyk do sprawdzania poziomu jest linkowy ...
Cholernie ciezko odczytac poziom ... na zimnej skrzyni sprawdzalem pokazuje max na goracym i zimnym ...
Jak to jest uwas zastanawiam sie czy niemam rurki zagietej gdzies
EdiT mckoper
Proszę zapoznać się z FAQ odnośnie prawidłowego nazywnictwa tematów.
Odczytanie poziomu oleju w ASB
Strona 1 z 1
akurat mam inny bagnet ale podobny problem mialem z bagnetem w silniku.zanim go wyczułem to malo szlak mnie nie trafil.szczegolnie problem pojawial sie na czystym oleju zaraz po wymianie pozniej jak dostal koloru bylo lepiej. na szczescie juz go wybadalem i nie mam problemu ale chcialem juz sam zmajstrowac nowy bagnet.dziwne te bagnety mazdowskie na szczescie w skrzyni mam normalny.
- Od: 6 maja 2008, 13:12
- Auto: Mazda 3S 2.3L 2006
z bagnetem silnikowym sztuczka polega zeby pierscien byl oczkiem w twoja strone
I wtedy zawsze ladny odczyt bedzie ...
A ta linka olejowa ... mnie doprowadza do szalu ...
Chce zrobic sobie flush ... tzn odlaczyc wezyk za pompa od coolera .. I wyplukac skrzynie/torque converter
ale te odczyty kosmiczne ..
A ta linka olejowa ... mnie doprowadza do szalu ...
Chce zrobic sobie flush ... tzn odlaczyc wezyk za pompa od coolera .. I wyplukac skrzynie/torque converter
ale te odczyty kosmiczne ..
Krisek napisał(a):A ta linka olejowa ... mnie doprowadza do szalu ...
moze sam sobie cos zmajstruj na bazie istniejacego? z materiałem nie powinno byc chyba problemu.mowie juz malo brakowalo u mnie a chcialem sam robic albo zlecic to komus.
ps.najlepsi sa w volvo. juz nie chodzi o rodzaj bagnetu ale o umiejscowienia.myslalem ze ze smiechu umre. w volvo S60 bagnet ATF jest tak zamontowany ze aby sprawdzic sta to trzeba miec raczke dziecka i dluga jak cep albo rozkrecic pol komory silnika
niektore firmy to maja pomysly
- Od: 6 maja 2008, 13:12
- Auto: Mazda 3S 2.3L 2006
Strona 1 z 1