Konserwacja podwozia w Krakowie – co polecacie?
Strona 1 z 1
Jak w temacie, korzystając z uroków suchej jesieni chce na dniach znaleźć UCZCIWEGO RZEMIEŚLNIKA na terenie Krakowa (nie musi byc najtańszy!) który wyczyści na cacy tam gdzie będzie trzeba i zakonserwuje moimi środkami wczesniej wyczyszczone podwozie. Jakies propozycje?
Jest pewien Pan w miejscowości Górna Wieś gm. Zielonki. Robi powoli ale w miarę dokładnie, na tyle ile ma dojście żeby nie rozbierać za dużo części z auta. Profile zamknięte też zabezpiecza. Widziałem jak zrobił Civic'a VIII z 2008 roku, Nissana Patrola i było ok. Po roku czasu jeszcze nie odpadło
. Kontakt do p. Andrzeja na pw.
- Od: 16 lis 2011, 21:01
- Auto: Mazda 3 2004 sedan 1.6 Pb
gege85 napisał(a):Jest pewien Pan w miejscowości Górna Wieś gm. Zielonki.
super, tylko ze ja szukam kogoś na terenie Krakowa. Nie chce mi się jeździć po jakiś podkrakowskich wsiach
Zapytaj tutaj: viewtopic.php?f=514&t=169495
kolega jaki wygodny
kilka kilomterów poza miastem i już bleee 
tradeitdamn napisał(a):Nie chce mi się jeździć po jakiś podkrakowskich wsiach
kolega jaki wygodny
gege85 napisał(a):Jest pewien Pan w miejscowości Górna Wieś gm. Zielonki. Robi powoli ale w miarę dokładnie, na tyle ile ma dojście żeby nie rozbierać za dużo części z auta. Profile zamknięte też zabezpiecza. Widziałem jak zrobił Civic'a VIII z 2008 roku, Nissana Patrola i było ok. Po roku czasu jeszcze nie odpadło. Kontakt do p. Andrzeja na pw.
Korzystając z odświeżonego tematu – robiłeś może u niego? Pewnie przyjdzie taki moment, że i ja się będę nad tym zastanawiał – póki co nie ma tragedii, ale pewnie przed następną zimą pomyślę nad tym tematem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Pozwolę sobie zrobić bump tematu, bo właśnie czegoś szukam. Rok temu w maju kupiłem swoja M3 z Włoch, była w stanie prawie idealnym. Nie zrobiłem nic przed zimą, na szczęście ta była lekka i jak zmieniałem opony na letnie nie zauważyłem jakiegoś pogorszenia stanu, ale na kolejną zimę może jeszcze zdążę ją przygotować lepiej. Także szukam czegoś w Krakowie. adtk85 w wątku o swojej M3 napisał, że ma zamiar robić w Fantasy Wash http://fantasywash.pl/, ja w googlach znalazłem coś takiego http://dobregopasterza8.pl/. Kojarzy ktoś te miejscówki? A może ktoś ma do polecenia kogoś?
Strona 1 z 1