marcin255 napisał(a):amory raczej nie – poduszki amorów , swoją drogą dziwne 2 x wymieniałem amory na kyb raz poduszki SACHS 802 460 nic takiego nie miałem , poduchy luzu nie miały tylko łożyska zgrzytały nieprzyjemnie przy skręcie
Problem z tym że w ostatnich 2 tygodniach kupiłem łożyska i poduchy kyb. Stukaly od razu, więc myślałem że wadliwa partia i dałem na reklamację i wzielem sachs, problem ten sam, wnerwilem się i wzielem same poduchy bo może coś źle zrobiłem i dalej czuć duży luz przy naciskaniu na auto nawet lekko. Już dalem nawet podkładki między amorem i poducha ale nic to nie zmienia. Rozebralem to może już 15 razy. Zostały tylko nowe amore KyB które mało co przejechały. I też taka ciekawostka. Stuki są prawie cały czas, byli każda drobna nierówność. Ale jak po wielkich nierownosciach prędkością pieszego, stuków nie ma. I też na nie równej drodze przy prędkości 90km tłucze, a przy 140 prawie wcale. Im bardziej docisniete auto i delikatny ruch stukania nie ma.
Podpowie ktoś coś? Bo wczoraj znowu zmieniłem poduche i zupełnie zero reakcji. Byłem na stacji, diagnosta stwierdził że wszystko jest idealnie. Tylko jest ten luz na górze, ale nie wie dlaczego.