Skrzypiący i stukający amortyzator tył
Masz rację w M3 ustawia się zbieżność i powinien to zrobić po wymianie
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
U mnie też stukało i jeszcze skrzypi (jak stara kanapa). Skrzypienie to cukierki. Stukanie to wykończone tuleje wahaczy poprzecznych (tych krótkich i prostych). Po wymianie tych wahaczy stukanie ustało. Pozostały cukierki do wymiany albo trzeba będzie je psikać jakimś specyfikiem co kilka tyś. km 
Trzech mechaników mówiło to samo – jeden zarobił
Pozdrawiam.
Trzech mechaników mówiło to samo – jeden zarobił
Pozdrawiam.
Od jakiegoś czasu denerwowało mnie dziwne stukanie z tyłu auta, tak na ucho dobiegają gdzieś z bagażnika od strony pasażera...
Nie mogłem dość do tego co to, wiec zabrałem się za rozkręcenie wszystkiego z tyłu... :-D
W końcu znalazłem co to, zaczepy "magnetyczne" przy tylnej półce ;–)
W życiu bym na to nie wpadł. Fotorelacji niestety nie robiłem, ale trzeba odkręcić te plastiki po bokach w bagażniku na których leży półka i sprawdzić czy zatrzaski od spodu tych zaczepów magnetycznych nie są wypięte... :-P
Może komuś to pomoże ;–)
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Nie mogłem dość do tego co to, wiec zabrałem się za rozkręcenie wszystkiego z tyłu... :-D
W końcu znalazłem co to, zaczepy "magnetyczne" przy tylnej półce ;–)
W życiu bym na to nie wpadł. Fotorelacji niestety nie robiłem, ale trzeba odkręcić te plastiki po bokach w bagażniku na których leży półka i sprawdzić czy zatrzaski od spodu tych zaczepów magnetycznych nie są wypięte... :-P
Może komuś to pomoże ;–)
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka