Mazda3 – wymiana sprzęgła
1, 2
tak, uwzględniłem go w tej cenie 
:O
do 2.0 tyle kosztuje sam dwumas, a ja się pytam gdzie reszta????

do 2.0 tyle kosztuje sam dwumas, a ja się pytam gdzie reszta????

mam mazde3 1,4 i właśnie zabieram sie do wymiany sprzęgła ,zakupiłem 3 częściowy kit valeo..i o dziwo..
otwieram paczuche a tu ;tarcza sachs,docisk sachs, a łożysko valeo...a i jeszcze jedno sachs ma dwie wersje tarczy sprzęgła do 84kM i powyżej 84KM(droższe)
otwieram paczuche a tu ;tarcza sachs,docisk sachs, a łożysko valeo...a i jeszcze jedno sachs ma dwie wersje tarczy sprzęgła do 84kM i powyżej 84KM(droższe)
- Od: 28 lis 2012, 21:18
- Auto: mazda 3 / 1,4/ 2004r
dzisiaj wymieniłem sprzęgiełko ...z jednej strony okładzina tarczy już na wysokości nitów(ostatnia chwila).
stare przejechało 190 000km..teraz pedał wchodzi leciutko jakby nic do niego nie było podpięte ,zabiera od prawie samego dołu(2-3 cm od dołu już ciągnie),dla mnie bajer..
Wymiana pod chmurką ,bez kanału w 2 osoby...czas pracy 4godz. 25 minut..(prawie jak pit stop)
stare przejechało 190 000km..teraz pedał wchodzi leciutko jakby nic do niego nie było podpięte ,zabiera od prawie samego dołu(2-3 cm od dołu już ciągnie),dla mnie bajer..
Wymiana pod chmurką ,bez kanału w 2 osoby...czas pracy 4godz. 25 minut..(prawie jak pit stop)
- Od: 28 lis 2012, 21:18
- Auto: mazda 3 / 1,4/ 2004r
1, 2