Witam,
Mam dziwny przypadek podczas skręcania otóż kiedy np. wjeżdżam na parking i skręcam w lewo słyszę jakby coś obcierało , tarło -słychać szum .(oczywiście słychać to tylko przy wolnej jeździe np. po parkingu) Jest to słyszalne tylko podczas skrętu w lewo ... Dziwna sprawa. Robiłem przegląd techniczny niedawno i wszystko wyszło ok.
Próbowałem zajrzeć pod spód i zobaczyć czy coś nie odstaje jakiś plastik nie dotyka opony ale niby wszystko jest ok.
Może ktoś się spotkał z czymś takim u siebie???
Szum podczas skrętu
Strona 1 z 1
Witam,
ja mam podobny problem. Zauważyłem również, że nie zawsze to słychac, najczęściej po przejechaniu dłuższego odcinka. Sprawdzałem również na postoju i przy skręcaniu kołami szum słychać z prawej strony. Zaglądałem w okolice zawieszenia ale tam wszystko jest OK.
ja mam podobny problem. Zauważyłem również, że nie zawsze to słychac, najczęściej po przejechaniu dłuższego odcinka. Sprawdzałem również na postoju i przy skręcaniu kołami szum słychać z prawej strony. Zaglądałem w okolice zawieszenia ale tam wszystko jest OK.
-
darek303
Strona 1 z 1