Witam , może mi ktos pomóc i porobić fotki-podpowiedzieć jak i czym jest mocowana osłona pod silnik i osłony boczne . Kupiłem tą: http://www.allegro.pl/item992220223_osl ... _2003.html niestety bez spinek . Z góry dziękuję.
Jutro dokładnie zobaczę u siebie i dam znać konkretniej. Wydaje mi się że każda osłona przykręcona jest śrubką 10-tką + jedna spinka taka jak od nadkoli przednich i jeszcze czymś przykręcona do dolnej osłony pod silnik.
Sorry za jakość ale strasznie mało miejsca żeby wcisnąć aparat między koło a nadkole Strona kierowcy (lewa): Strona pasażera (prawa): Od spodu (boczne osłony przykręcone do dolnej, z obu stron tak samo). Kolor niebieski – śrubka 10-tka Kolor czerwony – spinka jak od nadkoli
Ostatnio edytowano 30 kwi 2013, 12:47 przez lukaszm, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Informacje niezwiązane z tematem.
Od nadkoli widać te osłony? U mnie coś telepie na wolnych obrotach gdzieś w tym miejscu i zastanawiam się czy ta osłona się nie poluzowała a nie wiem jak do niej dojść
Metaliczne stuki spod maski / auta prawa strona = popękane mocowania osłony dolnej silnika, a dokładniej w miejscu gdzie jest metalowe wzmocnienie, podczas niskich obrotów uderza o sprężarkę klimy.
Do zamknięcia
Ostatnio edytowano 2 lis 2014, 20:48 przez dawid.9s, łącznie edytowano 1 raz