Podłączenie zmieniarki.
Strona 1 z 1
–> Caraudio
Jest, z tyłu radia
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, Wyświetlaczy m6, Toyota Avensis
Naprawa ZMIENIAREK (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9 i inne
Wyjścia RCA do zewnętrznego wzmacniacza. Płyta startowa do nawigacji GH
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
Sprzedam oryginalny moduł zmieniarki na 6CD do mazdy 3 i 6, montaż
Żarówki podświetlenia klimatronika
kontakt 503304123
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
kontakt 503304123
To jeszcze jedno pytanie w tym temacie. Fabrycznie jest zamontowane tylko radio (bez CD). Co proponujecie za urządzenie aby odtwarzać pliki mp3? Aby to była inwestycja szybka i tania. Z góry dzięki za podpowiedzi.
"Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem." – "Pozdrawiam" Dr House
Litości
! przeglądnij forum

kontakt 503304123
kontakt 503304123
kontakt 503304123
kontakt 503304123
Witam ja rowniez mam w mazdzie 3 tylko radio i kupilem xcarlinka tylko ze nie wiem jak wyciagnac radio a dokladnie nie wiem jak podniesc konsole z nawiewami nad radiem ,nie chce robic tego na sile ,boje sie cos uszkodzic czy ktos moglby napisac jak to nalezy zrobic i poziej jak wyciagnac radio?
Z gory dziekuje
Z gory dziekuje
Biedni ci ktorzy wzieli autorytet za prawde zamiast prawde za autorytet.
- Od: 17 wrz 2008, 17:26
- Auto: Mazda3 2.0 top sport 04
Jak masz zdjętą listwę ozdobna (dookoła wyświetlacza) to tam są 4 śruby, Dwie są od radia a dwie są od tej konsoli z nawiewami, warto ją odkręcić ze względu na to że wyświetlacz radia trochę o nią zahacza.
kontakt 503304123
kontakt 503304123
kontakt 503304123
kontakt 503304123
Mam radyjka z takim wyjściem za zmieniarkę:

Co mozna pod nie podłączyć,jakiś czytnik kart,lub jak już zmieniarkę to jakiej szukać?????
Bede wdzięczny za pomoc

Co mozna pod nie podłączyć,jakiś czytnik kart,lub jak już zmieniarkę to jakiej szukać?????
Bede wdzięczny za pomoc
-
Lantis 89
Xcarlink – viewtopic.php?f=28&t=141645
W niższej cenie nie znajdziesz.
Ludzie czy to naprawdę takie trudne? Temat o grupowym zamówieniu Xcarlinka wisi już sporo czasu. Potrzebujemy jeszcze kilku chętnych, aby dopiąć wszystko i otrzymać produkt ponad 20% taniej.
W niższej cenie nie znajdziesz.
Ludzie czy to naprawdę takie trudne? Temat o grupowym zamówieniu Xcarlinka wisi już sporo czasu. Potrzebujemy jeszcze kilku chętnych, aby dopiąć wszystko i otrzymać produkt ponad 20% taniej.
- Od: 9 maja 2012, 22:31
- Auto: Mazda 6 Hatchback, 2.0 16V 141KM LF – 2003r + LPG
250zł za taki chiński bubel to ja w życiu nie dam
Wolę używaną zmieniarkę kupić niż to gu...o
-
Lantis 89
Lantis 89 napisał(a):250zł za taki chiński bubel to ja w życiu nie dam
Człowieku post wyżej pytałeś się o jakiś czytnik. Niektórzy urodzili się z problemami...
Według mnie zmieniarka w dzisiejszych czasach to rozwiązanie nader przestarzałe, radio bez możliwości podłączenia pamięci zewnętrznej (karty SD, pendrive) jest dla mnie niepraktyczne.
P.S. Gó.. jak już –,– słowniki w dłoń.
Już mi sie odechciało czytnika jak zobaczyłem cenę,nawet w tej Twojej promocji
CD może i jest przestarzałe ale jako nośnik do przenoszenia danych pomiędzy np dwoma komputerami lecz jako nośnik audio nadal bardzo dobrze sie sprawdza i bedzie sprawdzać jeszcze przez długi czas...
CD może i jest przestarzałe ale jako nośnik do przenoszenia danych pomiędzy np dwoma komputerami lecz jako nośnik audio nadal bardzo dobrze sie sprawdza i bedzie sprawdzać jeszcze przez długi czas...
-
Lantis 89
Lantis 89 napisał(a):Już mi sie odechciało czytnika jak zobaczyłem cenę,nawet w tej Twojej promocji![]()
![]()
![]()
To nie jest moja promocja, ja tylko zbieram chętnych na zakup, aby mogli zaoszczędzić (w tym ja). Kasa nie idzie do mnie tylko do sprzedawcy.
Zmieniarki bym nie kupował, bo nawet 6 płyt CD Audio zgranych w zmiennym bitrate ~200kbp/s zajmie nieco ponad 500MB a mi chodzi o większe ilości, całe albumy, a te powiedzmy 8GB to starczy z przymrużeniem oka... Po za tym na Polskich drogach (dziurawych) wszelkie części ruchome przy czytniku laserowym dostają w pupę
Po za tym, mówimy tu o dwóch innych autach. Starsze Mazdy (w tym Twoja, jak dobrze widzę) mają wymienne radia, w Maździe 6, jest ono wbudowane w pulpit, gdyby istniała możliwość wymiany radia bez kosztownej wymiany pulpitu chętnie bym to zrobił, ale nie jest to opłacalne.
Wolałbym dobre radio z obsługą plików muzycznych (flac, mp3, ogg, acc), ale biorę to, co na chwilę obecną umożliwi mi odczyt tych plików z radia, które posiadam. Po za tym, ja mam same kasety
Strona 1 z 1