Witam,
wymieniając niedawno filtr kabinowy wyciągałem schowek i spostrzegłem, że jest na jego końcu otwierana klapka. Wygląda jak coś przystosowane do wprowadzenia powietrza z klimy do schowka, jednak po jego wyjęciu nie bardzo widziałem możliwości podciągnięcia tam jakiegoś przewodu z powietrzem.
Czy ktoś przerabiał ten temat, czy jest możliwość łatwego montażu chłodzenia schowka?
Klimatyzowany schowek
Strona 1 z 1
_buzol_ napisał(a):jak coś przystosowane do wprowadzenia powietrza z klimy do schowka
Mi to zawsze bardziej wyglądało jak coś przystosowane do dodatkowego gniazdka 12V. Rzecz jasna dla chcącego nic trudnego.
_buzol_ napisał(a):wymieniając niedawno filtr kabinowy
Szacunek. To jest to jedyne miejsce, w które jeszcze wkładałem rąk w mojej Czerwonej, z wiadomych powodów.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
macvas napisał(a):_buzol_ napisał(a):jak coś przystosowane do wprowadzenia powietrza z klimy do schowka
Mi to zawsze bardziej wyglądało jak coś przystosowane do dodatkowego gniazdka 12V. Rzecz jasna dla chcącego nic trudnego.
W sumie racja
scherlock napisał(a):Witam. Mnie też zainteresował temat klimatyzowanego schowka. Zastanawiam się w związku z tym, czy w ogóle były wersje wyposażone fabrycznie w taki schowek ? Ktoś ma ? Jeżeli tak to za pewne istnienie możliwość dołożenia.
Wydaje mi się, że w BK nie było takiej opcji.
Popatrzcie sobie tutaj:
viewtopic.php?f=332&t=200202
viewtopic.php?f=332&t=200202
- Od: 22 lip 2014, 11:58
- Auto: Mazda 3 Kintaro
Strona 1 z 1