Ja się zapytam inaczej jak często z tego podświetlenia korzystasz żeby było ci to tak niezbędne że musisz pół mazdy rozebrać aby podłączyć zasilanie.
Osobiście mam to w innym samochodzie, sprawdziłem że świeci i na tym się skończyło.
Podświetlenie lusterek w osłonach przeciwsłonecznych "daszkach"
Strona 1 z 1
Może Twoim zdaniem jest nie potrzebne ale każdy robi ze swoim autem co chce poza tym jeżeli ktoś wymyślił takie udogodnienie do czegoś chyba ma to służyć a post głównie był skierowany do osób które posiadają takie oświetlenie lub sobie dołożyły i chciałem zaczerpnąć pomocy. Za zbędne komentarze dziękuję
Wyluzuj jeśli lubisz się malować czy poprawić nażelowaną fryzurę za kierownicą to zakładaj to twoja mazda a udogodnienie to żadne.
Ostatnio edytowano 14 kwi 2017, 10:08 przez kropek101, łącznie edytowano 2 razy
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
to Ty sie pienisz lalusiu więc out z tego wątku jak nie masz nic sensownego do powiedzenia. Moja sprawa co robię w swojej furze i za kółkiem więc nic Ci do tego, dalej uważaj się za najmądrzejszego na tym forum.
Jeśli ci się nie podoba to co piszę nikt cie nie zmusza do obecności na tym forum a ciebie zapraszam do regulaminu.
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Szpilki do kół
Strona 1 z 1