Niestety w ubiegłym tygodniu jakiś sk#@$%^&& uszkodził moją magde. Chodzi o [jaki?] zderzak który był w wersji wg ubezpieczyciela USA i to w zamienniku. Na aledrogo znalazłem zderzak który wydawał mi sie podobny i po porównaniu zaczepów jakby pasował. Nie jestem w stanie tego ocenic po zdjeciach. W katologach zamienników oczywiscie te dwa zderzaki mają różne nr ale niekonicznie same częsci jak pokazała historia muszą sie różnić. Wiec prosze o pomoc jak sadzicie.
Czy podejdzie zderzak z MPS do M3 SEDAN TOP SPORT 07' 2007r.?
Strona 1 z 1
witam koledzy
Niestety w ubiegłym tygodniu jakiś sk#@$%^&& uszkodził moją magde. Chodzi o [jaki?] zderzak który był w wersji wg ubezpieczyciela USA i to w zamienniku. Na aledrogo znalazłem zderzak który wydawał mi sie podobny i po porównaniu zaczepów jakby pasował. Nie jestem w stanie tego ocenic po zdjeciach. W katologach zamienników oczywiscie te dwa zderzaki mają różne nr ale niekonicznie same częsci jak pokazała historia muszą sie różnić. Wiec prosze o pomoc jak sadzicie.
- Od: 20 lut 2014, 19:47
- Auto: Mazda3 BK LF 07' TopSport 2.0
A w starym zaczepy całe? Patrząc po tym zdjęciu to ja tam widzę tylko jedną pękniętą i jedną wybitą obrysówkę oraz zdarty lakier + ew. obtarcia. Spękania jakieś są?
Na pierwszy rzut oka znam ludzi którzy takie dziary jeszcze ratują.
Na pierwszy rzut oka znam ludzi którzy takie dziary jeszcze ratują.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Strona 1 z 1