radio i wlutowany aux nie działa
Strona 1 z 1
Tak jak w temacie wlutowane wg tego zdjęcia aux acivation to kabel łączący te dwa piny http://zapodaj.net/4bb53d7c9c0ae.jpg.html a radio zamiast media ma tape/md. A co najciekawsze całość nie działa G to ten kabelek który jest "masą" jest on bez żadnej osłony tylko oplata kanały.
- Od: 6 wrz 2015, 20:32
- Auto: Mazda 3 2004rok usa 2.0 150km lpg
Proponuję, abyś poczytał ten wątek –> viewtopic.php?f=470&t=89398&start=120&hilit=przycisk+media
Jeśli masz TAPE/MD zamiast MEDIA to sprawa nie jest taka prosta, a jeśli dodatkowo nie masz napędu CD to w ogóle jesteś na straconej pozycji i musisz dokupić xCarLink, albo moduł AUX, który robi jeden z użytkowników (niestety nie pamiętam kto)
Jeśli masz TAPE/MD zamiast MEDIA to sprawa nie jest taka prosta, a jeśli dodatkowo nie masz napędu CD to w ogóle jesteś na straconej pozycji i musisz dokupić xCarLink, albo moduł AUX, który robi jeden z użytkowników (niestety nie pamiętam kto)
- Od: 18 wrz 2014, 08:38
- Auto: Mazda 3 BK Sedan, Z6 1.6, 2004
radzix27 napisał(a):albo moduł AUX, który robi jeden z użytkowników (niestety nie pamiętam kto)
Kolega zibitenis1965. Jego ogłoszenie z takimi emulatorami wisi w dziale "Sprzedam części".
(http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=185425&view=unread#unread)

Nie baw się w lutowanie bo to nie zadziała!!! Lutowałem na wszystkie możliwe sposoby jakie znalazłem na forach, jedyny efekt jaki uzyskałem to spalone radio. Jeżeli nie masz napędu CD to moduł od zibitenis nie zadziała!(chyba że zibi już rozwiązał ten problem?) Jedyne co możesz zrobić to albo kupno xcarlinka albo radio z napędem cd i moduł aux od zibiego. Ja kupiłem nowe radio za niecałą stówkę na allegro i moduł aux, wyszło taniej niż xcarlink i wszystko działa.
- Od: 10 lut 2015, 17:52
- Auto: Mazda 3 BP 2.0 150 KM Hikari
Mazda 3 BM 2.0 120 KM SkyPassion
Mazda 3 BL 2.0 151KM
Mazda 3 BK 1.6 CD 109 KM
Winning Blue 27B
Strona 1 z 1