Mazda 3 Kierunki "USA"
Strona 1 z 1
Witam serdecznie wszystkich maniaków
Nie wiedziałem gdzie napisać ale uznałem ze chyba w tym miejscu będzie to odpowiednie. Takie moje pytanie odnoszące się to kierunkowskazów które świecą razem z postojówkami czyli potocznie mówiąc "USA" a komputerem... Czy ktoś z was podłączał tak kierunkowskazy ? czy jest jakiś problem z podłączeniem i czy nie koliduje to wszystko razem z komputerem ? W skrócie.... czy komputer jakoś albo w jakiś sposób przeszkadza w podłączeniu/przerobieniu kierunkowskazów tak aby wyglądało to mniej więcej jak w załączniku?
-
Melbern
Na pewno o kierunkowskazy chodzi.. czy raczej o obrysówki?
Komputer tego nie pilnuje i nic do tego nie ma.
Komputer tego nie pilnuje i nic do tego nie ma.
Chodzi o kierunki aby świeciły razem z postojówkami, zamiast zwykłej żarówki prawdopodobnie będzie trzeba włożyć dwuwłóknową , ale jezeli komputer tego tak jak kolego powiedziałeś nie pilnuje to w porządku
dzięki wielkie ^^ Jak sie mi to uda podłaczyć to cykne fotkę 
-
Melbern
czyli o obrysówki chodzi.. nie myl pojęć.. tak, oryginalnie w US masz dwu włóknową żarówkę w kierunkowskazie 12V 27W/8W.. oprawka (symetryczna) kablownia i żarówka do wymiany (3 przewody).. ino po co? to nie zgodne z Polskimi przepisami (ja robiłem na odwrót u siebie).
Czy w reflektor EU w miejsce kierunkowskazu wejdzie bez problemu żarówka dwuwłóknowa (a konkretniej jej oprawka)? Jeśli tak, to rozumiem że wystarczy wówczas mieć tylko żarówki 2włóknowe, oprawki do nich i kawałki przewodu którymi się podepniemy z pozycyjnych i możemy mieć obrysówki USDM?

Tak dokładnie.. oprawka, żarówka i dodatkowy kabelek.
oldwin napisał(a):Tak dokładnie.. oprawka, żarówka i dodatkowy kabelek.
Dzięki

Strona 1 z 1