Witam.
W mojej madzi od jakiegoś czasu dziwnie zachowuje się odtwarzacz płyt CD. Dawniej nagrywane na komputerze płyty odtwazrzał bez problemu, a teraz w ogóle nie chce ich zobaczyć. Niektóre płyty muszę z dziesięć razy wyjąć i włożyć, zanim zaskoczy, a niektórych w ogóle nie chce odtworzyć. Z kolei przy odtwarzaniu płyt tłoczonych – ze sklepu zacina się pod koniec każdej płyty. Czy ktoś wie, gdzie się udać z takim problemem w pobliżu Legnicy? Tak, żeby sobie poradzili? Podejrzewam, że wyrobił się wózek z laserem i pewnie cały mechanizm będzie do wymiany.
Pozdrawiam.
Ajgor
Prawdopodobnie psuje mi się odtwarzacz CD. Gdzie się z tym udać?
Strona 1 z 1
Mówi ci coś allegro? kup pierwsze lepsze sprawne radio z napędem CD i podmień segment napędu. Wymiana jest banalna a radio z CD kupisz za 150zł
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Taaa.. Tylko radio jest zintegrowane z deską rozdzielczą, komputerem i klimatyzacją. Tam chyba trzeba pół samochodu rozebrać, żeby to wymienić. A może się okaże, że przyczyna jest inna? Pytałem tylko, gdzie w pobliżu Legnicy ktoś to może zrobić, a nie JAK to zrobić.
-
Ajgor
Zazwyczaj o takich sprawach rozmawiamy w dziale "nadwozie".
Radio nie jest tak zintegrowane, po zdjęciu listwy maskujacej odkręcasz 2 śruby i radio jest Twoje. Znajdź kogoś na googlach i zawieź, może coś zdzialaja. Jak nie to szukaj używki na allegro
Radio nie jest tak zintegrowane, po zdjęciu listwy maskujacej odkręcasz 2 śruby i radio jest Twoje. Znajdź kogoś na googlach i zawieź, może coś zdzialaja. Jak nie to szukaj używki na allegro
Ajgor napisał(a):Taaa.. Tylko radio jest zintegrowane z deską rozdzielczą, komputerem i klimatyzacją. Tam chyba trzeba pół samochodu rozebrać, żeby to wymienić.
I patrząc na dział w którym założyłeś wątek, zapewne jest też trwale związane z silnikiem Y6.

5lat siedzisz na forum i nie zapoznałeś się jeszcze z jego strukturą?
Gdybyś zerknął do FAQ naszych trójek, znalazłbyś wiele odpowiedzi na trapiące Cię pytania.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Strona 1 z 1