posiadam rejestrator video mocowany do przedniej szyby. Wkurza mnie kabelek, który muszę ciągnąć przez pół samochodu. W związku z tym, że w uchwycie lusterka wewnętrznego są światełka sygnalizujące niezapięcie pasów, zacząłem się zastanawiać, czy nie dało by się właśnie z tamtąd wyprowadzić wtyczkę do zasilenia kamerki. Jak kompletnie nie znam się na elektryce, dlatego zwracam się o pomoc do fachowców
zasilanie kamerki z uchwytu lusterka wewn.
Strona 1 z 1
Witam,
posiadam rejestrator video mocowany do przedniej szyby. Wkurza mnie kabelek, który muszę ciągnąć przez pół samochodu. W związku z tym, że w uchwycie lusterka wewnętrznego są światełka sygnalizujące niezapięcie pasów, zacząłem się zastanawiać, czy nie dało by się właśnie z tamtąd wyprowadzić wtyczkę do zasilenia kamerki. Jak kompletnie nie znam się na elektryce, dlatego zwracam się o pomoc do fachowców
pzdr
tombaz
tombaz
- Od: 16 mar 2009, 11:07
- Auto: Mazda 3 Z6 GY
Jak to nie ma? Przecież jak ktoś odepnie pasy to zaraz pojawia się czerwony ludzik w miejsce zielonego.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
W trakcie "normalnego" użytkowania , nie ma napięcia. U mnie nie ma zielonego, tylko czerwony pod warunkiem, że ktoś siedzi i ma nie zapięte pasy, a taka sytuacja nie jest normalna.
Tomek... chyba faktycznie jak rozpocznę podróż to gasną lampki i pojawia się podswietlenie jak ktoś odepnie pas i czujnik wali dopiero sygnał do podswietlenia lampel, ale jak pisze Wojtek, jest jeszcze lampa sufitowa 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Strona 1 z 1