Witam,
mam problem odnośnie niedziałających halogenów i czujnika temp. zewnętrznej .
wszystko działało dopóki nie rozbierałem skrzynki z bezpiecznikami ... wszystko sprawdzone bezpieczniki kostki i dalej nie działa proszę o pomoc , może miał ktoś taki przypadek i zna rozwiązanie.
halogeny i czujnik tem.zew
Strona 1 z 1
sprawdz wszystkie bezpieczniki. Jak grzebales to moze ktorys wyskoczyl albo sie przepalil
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Miałem to samo (halogeny) po jednej wymianie filtra kabinowego, pomogło odłączenie akumulatora na 30-40min i ponowne podłączenie, komputer się zrestartował i zadziałały.
Co do czujnika temperatury zewnętrznej, po odłączeniu akumulatora (w tym wypadku skrzynki bezpieczników) potrzebuje pewnego czasu do zaadoptowania się, czasem jest to po 5min czasem po 200-300km. Pewnie masz teraz ---- przy odłączeniu akumulatora j/w powinno też pomóc i zadziała po paru km.
Co do czujnika temperatury zewnętrznej, po odłączeniu akumulatora (w tym wypadku skrzynki bezpieczników) potrzebuje pewnego czasu do zaadoptowania się, czasem jest to po 5min czasem po 200-300km. Pewnie masz teraz ---- przy odłączeniu akumulatora j/w powinno też pomóc i zadziała po paru km.
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Strona 1 z 1