Przepalające sie nieustannie zarówki H7
Strona 1 z 1
Witam. posiadaczem swojej madzi jestem od przeszło roku. Od początku jej posiadannia wymieniłem już z cztery komplety żarówek H7. Miałem już Philipsa, Boscha, teraz jade na jakis no nejmach bo na zarówki nie zarobie.To jest raczej nienormalne, ale gdzie szukac problemu? Za wszelakie rady bede wdzieczny. Pozdrawiam Maciej
- Od: 15 lip 2011, 00:24
- Auto: Mazda 3 Sedan 1.6 Touring 2007
W poprzedniej 323f paliły mi się często żarówki i powodem były źle zwierające styki posprawdzaj ta przejściówke do H7 może jest na niej jakiś nalot potem przewody małe zmiany napięcia mogą je palić jak żarówka mży
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Już gdzieś pisałem o tym problemie i jak sobie z tym poradzilem. Między żarówką a kostką masz taką przejściówke, dzieki ktorej żarówka trzyma sie lampy. Wymień to, ja płaciłem 36 zł za sztuke i od raru kup dobre żarówki tak jak mi w ASO polecili. Juz dlugi czas nic sie nie dzieje.
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Sądzę, że to właśnie przez tą przejściówkę, mi z jednej strony powstał taki luz i ciągle łączyło i rozłączało a temperatura przez to spowodowane podtopiła trochę to przejściówkę. W momencie przejścia na HIDy nie mam tego problemu już więc to raczej nie wina instalacji auta.
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Strona 1 z 1