Kratka przedni zderzak

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez ozozop » 24 mar 2011, 13:48

Witam !

Obrazek

Mam pytanie odnośnie tej kratki w przednim zderzaku (zdjęcie wyżej) gdzie moge ją dostać ? W ASO zaproponowali mi cene około 140 zł czy jest gdzieś możliwość zdobycia taniej tej kratki ? Pytam dlatego bo troche boli wydanie takiej sumy pieniędzy na plastik a niestety pękła mi cała .
ozozop

Postprzez rudy rydz » 24 mar 2011, 14:48

W takich sytuacjach wypadałoby samemu poszperać chociażby na alledrogo, to raczej nie zaboli. tam znajdziesz zamiennik za 37 pln albo ory używany za 99 + przesyłki. Zwróć jednak uwagę czy to hb czy sedan, czy po lifcie czy przed. dasz rade :)
Forumowicz

Od: 13 maja 2010, 12:31
Auto: 3 BK 05 | 1.6 B | HB

Postprzez ozozop » 24 mar 2011, 15:00

No własnie już przeszukałem większość na allegro nie ma samej kratki jest tylko łacznie z całym zderzakiem, szukałem w sklepach internetowych też nic z tego, byłem w kilku sklepach znaleźli na zamówienie ale to do sedna a do sedna jest niestety inna i dlatego tutaj napisałem post bo może ktoś juz miał podobny problem i ma jakieś sprawdzone źródło
ozozop

Postprzez Dominooo » 24 mar 2011, 18:05

140 pln to nie majątek. Zamów w ASO i będziesz mieć święty spokój.
Obrazek
Forumowicz

Od: 1 wrz 2010, 05:47
Auto: マツダ 3 Y6 BK '05